alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Juniorgolf

 
[41]

Juniorgolf: Fremtidens verdensmestre behøver det allerbedste i både tøj og sko

I sortimentet vi har udvalgt her, finder du sko, bukser, trøjer og jakker som passer til den spirende golfstjerne. Her er behagelige og praktiske lædersko med Cloudfoam Comfort-indersål og Adiwear-ydersål uden pigge, samt Traxion-trædeflade med fiskeskælsmønster for godt greb på banen. Skoene har almindelig pasform og snørelukning, samt et pænt retrodesign. På golfbanen er det polotrøjer der tæller og dem har vi nogle pæne og behagelige af her i kollektionen med tøj og udstyr til juniorgolf. Tøjet er fremstillet af 100% genanvendt polyester for at spare på vores allesammens dyrebare resurser og samtidigt nedsætte emissionerne under produktionen. Disse har også en almindelig, lidt løs pasform. Som ekstra beskyttelse når de yngste går ude på greenen har trøjerne UPF 50+ UV-beskyttelse som en ekstra beskyttelse mod solens skadelige stråler. Under juniorgolf findes også hurtigttørrende trøjer med adidas fugtabsorberende AEROREADY teknologi. Jakkerne har også den lidt mere løstsiddende almindelige pasform og her kan både vælges vandafvisende og vindtætte jakker, med adidas WIND.RDY teknologi eller lidt varmere jakker med ekstra for. Også jakkerne er i videst muligt omfang fremstillet med genanvendt polyester. Til benene er der regntætte bukser.

Alt hvad juniorgolf garderoben behøver, klart til at kombinere

Du kan selv kombinere delene her, som du har lyst til, for ultimativ fleksibilitet. Lad smag, vejr eller farver afgøre hvad dit barn går med og vid, at uanset hvad I vælger, er det skabt til bedst mulige komfort på greenen og til at sikre barnet den nødvendige bevægelsesfrihed og komfort til at træne til en hole-in-one. Så gør det sikkert heller ikke noget, at ungerneu faktisk også kan være smarte imens, og I naturligvis kan vælge flere af de forskellige dele, så der er lidt forskelligt til at have på, afhængigt af dagens humør, eller måske vejret som, upåagtet planer om at spille eller træne golf, ikke just altid er hverken tørt eller vindstille.