alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Børn · Fodbold · Træningsdragter

 
[94]
1 / 2
Side:af 2

Forkæl ungerne med en adidas fodbolddragt til børn

Uanset om børnene skal til idræt eller bare render og hygger sig derhjemme, er det bare skønt at føle sig godt tilpas i noget tøj, der giver mulighed for udfoldelse. Det gør en adidas dragt til børn, som fås i flere udgaver og varianter. Nogle er med de klassiske 3-Stripes, andre er med et lille klublogo, hvis man har et favorit fodboldhold, som man gerne vil vise støtte til, mens andre igen er helt neutrale. Fodboldtræningsdragter til børn kan bruges til det hele, ikke blot som supplement når det er køligt og junior skal ud og spille fodbold for at træne på sine driblinger i kulden. En adidas fodbolddragt til børn kan også sagtens bruges til hjemlig hygge og leg, da de ikke bare sidder godt og behageligt til kroppen, de tillader også maksimal udfoldelse og bevægelsesfrihed. Så intet er umuligt at kaste sig ud i, det er kun fantasien der sætter grænser.

En fodbolddragt til børn giver mulighed for at udfolde sig året rundt

Nogle af vores adidas dragter til børn er fremstillet i et letvægtsstof, som holder dig tør mens du er på farten. Du bliver ikke holdt tilbage af store og tunge vintertrøjer eller jakker, men du kan frit give den gas på banerne med disse fodboldtræningsdragter til børn. Nogle af varianterne har et lidt længere rygstykke, så du er helt tildækket, også når du strækker dig til det yderste for at få fat i bolden. Flere af bukserne er med åndbart og hurtigttørrende stof, samt med lynlås ved anklerne, så de er lette og praktiske at få af og på, selv om man også har et par sko eller fodboldstøvler på. Du kan træne igennem og holde fuld fokus på det, der er vigtigt, nemlig at udvikle dig og blive bedre.