alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Børnebolde

 
[50]
1 / 2
Side:af 2

Træn finter og skud med en af de gode børnebolde fra adidas

Det kræver ikke en masse for at kunne have det sjovt og være aktiv. Med en børnebold fra adidas, kan junior få timevis til at gå i haven, på boldbanerne eller i parken. Ja stort set alle steder, for det store udvalg af bolde til børn sætter i den grad mulighederne fri, og det gælder bare om at komme ud og spille. Så kan der spilles med vennerne fra skolen eller mod naboerne hjemme på vejen. Med en børnebold fra adidas kan du lade drømmene få frit løb, træne løs på dine finter, skud og driblinger, og der er timevis af sjov, læring og underholdning i det. De mange forskellige børnebolde fås i flere forskellige størrelser, så uanset hvor store eller små fødderne, der skal sparke til bolden, er, kan den rette udgave findes her.

Find den rette børnebold, og føl glæden ved fodbold hjemme i haven

Udvalget af børnebolde er stort, og du kan finde lige præcis den bold, som passer til din smag. Nogle af dem er i de klassiske farver og helt neutrale, mens andre har farve og logo efter nogle af klodens største klubber. Så kan du både træne og forbedre dine skills og samtidig vise din støtte til dit favorithold. Den er FIFA-kvalitetscertificeret og er produceret sømløs og med en termisk limet konstruktion. Den er altså klar til masser af kampe og spark. Så det gælder bare om at komme i gang med legen og træningen. Hvad er bedre end at spille bold med hele familien hjemme i haven på tværs af generationer og køn? Der kan skabes drømme og gode minder sammen som familie, eller måske kan der spilles på kryds og tværs i nabolaget. Alt det kræver er i princippet blot en børnebold fra adidas.