alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Børne-basketball

 
[46]

Børne-basketball giver god energi og masser af sjov på banen

Nu kan man hurtigt blive gjort klar til træning og leg med det rette udstyr til børne-basketball. Der er all-court-basketball, som er slidstærk og tåler både spil i skolegården eller indendørs i hallen. Så det er bare med at øve sig på de imponerende dunks i kurven eller de fantastiske skud fra lang afstand, som lige akkurat ryger i kurven og får nettet til at blafre. Til børne-basketball er det også et must at have det rette træningstøj, og her kan også findes T-shirts uden ærmer, så der ikke er noget som kan genere armen i skudøjeblikket. De er fremstillet med svedtransporterende stof, så de kommende basket stjerner kan holde sig tørre og veltilpas hele vejen igennem. Disse modeller findes i en lang række farver, og alle modellerne er vendbare. Nu er der ingen hindringer mellem dig og kurven.

Find det rette par sko til børne-basketball, så træningen bliver løftet til nye højder

Et par sko til børne-basketball er ikke bare fantastiske til banen, de kan også med fordel bruges på legepladsen, i parken eller til stort set al slags leg og spil. De forskellige modeller findes i flere varianter og størrelser, så de små eller mellemstore fødder kan føle sig godt tilpas og lege for fuld gas. Nogle af disse sko til børne-basketball har en overdel i imiteret læder med mesh-kant, de har ydermere en slidstærk gummisål, og sort set alle har den mellemhøje støtte til anklerne, så fødderne kan lave de hurtige temposkift eller hurtigt gå fra den ene side til den anden og stadig yde god støtte til anklerne undervejs. Det er også muligt at finde mindre modeller, som ikke har denne mellemhøje støtte til fødderne, men har en mere almindelig højde. Det er forskelligt, hvad der er behov for, men sjov er der altid rig mulighed for.