alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: T-shirts til kvinder

 
[288]
Hyperpulse Crop Long Sleeve T-shirt
W VSTY G T
Crop T-shirt
Run Icon Allover Print Long Sleeve Running T-shirt
Run Icon Allover Print Long Sleeve Running T-shirt
Adicolor Heavy Single Jersey T-shirt
Tennis Premium Primeknit tanktop
Marimekko x adidas Pluz Size T-shirt
adidas x Marimekko Training tanktop
adidas x Marimekko Training tanktop
Washed Out 4.0 Logo Long Sleeve kønsneutral T-shirt
Prime T-shirt
adidas AEROKNIT Seamless Fitted Cropped T-shirt
Adicolor Split Trefoil T-shirt
T-shirt
Love Unites Crop T-shirt
Always Original Loose Graphic T-shirt
Prime T-shirt
3-Stripes Training T-shirt
Sunflower Graphic T-shirt
Blocked Graphic Crop T-shirt
3-Stripes Training T-shirt
Yoga top
Cropped T-shirt
Cropped T-shirt
Crop T-shirt
Adicolor Clean Classics T-shirt
Washed Out 4.0 Logo Long Sleeve kønsneutral T-shirt
Always Original Long Sleeve Wrap top
Hyperpulse Crop Long Sleeve T-shirt
Hyperpulse Cropped Long-Sleeve Plus Size T-shirt
Essentials Linear T-shirt
adidas x Marimekko Graphic T-shirt
Essentials Logo Boxy T-shirt
Marimekko x adidas Pluz Size T-shirt
adidas Sportswear SuperHer Plus Size T-shirt
adidas Sportswear SuperHer Plus Size T-shirt
Yoga top
adidas Sportswear Future Icons T-shirt
Hyperglam Cropped T-shirt
Go-To Plus Size T-shirt
Run Fast Lace Crop Running T-shirt
Cycling Graphic T-shirt
1 / 6
Side:af 6

Black Friday: T-shirts til kvinder – must-haves i sportsgarderoben!

De kan bruges helt uden begrænsninger. T-shirts fra adidas er både til sport og hverdag. Det er den slags overdele, du ikke kan undvære. Innovative teknologier gør deres til, at dine performances bliver mere komfortable. AEROREADY sørger for svedtransportering, når du er aktiv, og kroppen skal holdes dejlig tør, mens bløde isoli-bagsider er lig med velbehag til alle de afslappende timer. Black Friday: T-shirts til kvinder er naturligvis også pengebesparelser. Så du kan få gavn af masser af rabatter. Vi har stjernedesignere med ind over flere serier, hvilket højner modeniveauet. Samtidig sponsorerer vi professionelle atleter, så dine T-shirts er afprøvet på ypperste niveau. Nyd den perfekte pasform med Primeknit . De velkendte strikkede designs tilpasser sig overkroppens unikke form, mens materialerne lader dig ånde. Elasthan er også en fast del af designprocessen, så intet stopper dig i dine bevægelser. Black Friday: T-shirts til kvinder er det perfekte miks af prisreduceringer, mode og funktionalitet.

Efterårstilbud på T-shirts til kvinder: find dine favoritter med det samme!

Det er en mærkedag i shopping-verdenen. På den sidste fredag i november kan du slå til og få glæde af store rabatter. Efterårstilbud på T-shirts til kvinder er uimodståelige. Vær en sports-fashionista i afkortede toppe eller i en sporty T-shirt-kjole! Lad armhulerne få fri luft i en ærmeløs T-shirt. Mulighederne er ubegrænsede – og meget mere end klassiske designs med korte ærmer. Bæredygtighed topper det hele. Som den miljøvenlige løsning på reducering af emissioner og ressourceforbruget er Primegreen en af mange stoltheder. Her får du gavn af 100 procent genanvendt polyester samt praktiske egenskaber, som du også kan glæde dig til. UV-faktor på overfladerne sikrer dig ekstra beskyttelse i solen, mens letvægtsmaterialerne med reflekser både er lig med velbehag og synlighed. Rammer regnen midt under præstationerne, kan du forlade dig på vandafvisende overflader, så du stadig holder tør i byger.