alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: T-shirts til mænd

 
[104]
adidas Sportswear Future Icons Logo Graphic T-shirt
Victory T-shirt
Adicolor Classics Trefoil tanktop
Essentials Brandlove Single Jersey T-shirt
Yoga Training T-shirt
Long Sleeve Graphic T-shirt
Disney AEROREADY Running Graphic Long Sleeve trøje
Washed Out 4.0 Logo Long Sleeve kønsneutral T-shirt
Graphic Stoked Fish T-shirt
adidas Sportswear Future Icons Logo Graphic T-shirt
Essentials Mélange Raglan T-shirt
Graphics Common Memory T-shirt
Edge Seam T-shirt
Own the Run T-shirt
Club Tennis Graphic T-shirt
R.Y.V. Graphic T-shirt
R.Y.V. Checks T-shirt
Washed Out 4.0 Logo Long Sleeve kønsneutral T-shirt
Long Sleeve Graphic T-shirt
Graphic Stoked Fish Flowers T-shirt
Club Logo T-shirt
R.Y.V. Graphic T-shirt
Adicolor Trefoil T-shirt
AEROREADY Designed to Move Sport Logo T-shirt
Cycling Graphic T-shirt
AEROREADY Designed to Move Sport Logo T-shirt
adidas x LEGO® T-shirt Don Beach
Essentials 3-Stripes T-shirt
adidas Sportswear Future Icons Logo Graphic T-shirt
adidas Sportswear Future Icons Logo Graphic T-shirt
Melbourne Tennis Freelift Printed T-shirt
adidas SPRT Logo T-shirt
Trefoil T-shirt
Old Trafford Trefoil T-shirt
R.Y.V. Graphic T-shirt
M PHOTO G T
Juventus Teamgeist Crew T-shirt
City Elevated T-shirt
Yoga Training T-shirt
Botanical Dyed kønsneutral T-shirt
Own the Run Marathon Graphic T-shirt
Train Icon Training T-shirt
Berlin Marathon Finisher T-shirt
1 / 3
Side:af 3

Black Friday: T-shirts til mænd – en ny sportsdag oprinder!

Er du klar til opvarmning, træning, kamp og afslapning? Der er nemlig plads til det hele iklædt en af vores yderst komfortable T-shirts. Vi forener sport og mode på eminent vis, så du bliver sommerklar i et design, der matcher din streetsmarte attitude. Black Friday: T-shirts til mænd er også funktionalitet fra ypperste niveau. AEROREADY er klar til at yde svedtransportering fra første skridt, så din overkrop forbliver tør og behagelig under sport. Undgå hårde stød fra underlagene under bevægelser. Techfit er skabt til at yde kompression og støtte dine muskler, så de bliver lidt mindre trætte, og restitutionstiden i mange tilfælde kan forkortes. Black Friday: T-shirts til mænd er bløde tekstiler med elasthan, så du kan strække ud i alle positioner og give dig fuldt ud. Nyd godt af Primeknit og teknologiens strikkede sammensætning, som leder fugt ud og samtidig skaber den perfekte pasform.

Udsalgsdag med T-shirts til mænd: Du får det næsten foræret!

Det er om at slå til på den sidste fredag i november, hvor de gode tilbud er tilgængelige. Udsalgsdag med T-shirts til mænd er fordele på stribe. Det hele toppes med bæredygtighed og vores dedikerede fokus på miljøet. Vi er med i Better Cotton-initiativet, der arbejder for en forbedring af den globale bomuldsdyrkning. Glæd dig også til Primegreen-teknologien, der betyder genanvendt polyester og ingen ny plastik i produktionen. Funktionelle egenskaber er klar til at gøre din træning mere komfortabel. UV-faktor på overfladerne yder ekstra beskyttelse i solskin i tillæg til solcreme, mens refleksdetaljerne er skabt til sport i mørke stunder. Du opnår yderligere ventilering i en ærmeløs T-shirt, eller hvad med en langærmet model til de kølige træningsdage. Sømløse letvægtsmaterialer forstærker komforten yderligere, så du ikke forstyrres af uhensigtsmæssige designs, hvad enten du slapper af eller er aktiv.