alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Black Friday

 
[374]
1 / 8
Side:af 8

Black Friday: årets helts store shoppingbegivenhed

Begivenheden er rimelig ny i Danmark, men I har taget imod den med storm! Det gløder med transaktioner på den sidste fredag i november. Nedtællingen er startet, og du kan godt have opsparingen klar, for det bugner med tilbud! Priserne går helt i sort. Så der er store besparelser at hente. Kvaliteten er naturligvis lige så høj som altid. Og teknologierne venter på at blive brugt. Black Friday er en optimal chance for at gøre et kup. Sko, tøj og tilbehør i massevis venter på nye ejere. Vi er sportens og modens mærke toppet med funktionalitet og holdbarhed fra øverste hylde. En lang historie og tæt forbindelse til sportens verden kombineret med noget nyt og dragende. Black Friday og adidas er den perfekte kombination. Vi lever og ånder for sport i alle afskygninger. Krydret med fordelagtige priser bliver det hele bare en tand bedre.

Den store adidas udsalgsdag: er du klar ved tasterne?

Black Friday er en dag, du absolut ikke vil gå glip af. Den varer kun 24 timer, så det gælder om at slå til. Naturligvis til favorable priser, så du får endnu mere ud af dit køb. På denne særlige dag kan du gå ombord i teknologier, der er skabt som innovationer op gennem årene – og nye kommer løbende til. AEROREADY med svedtransporterende virkning eller COLD.RDY, som yder isolering mod vind og kulde. Det er blot nogle få eksempler på nogle af de udviklinger, der er skabt for at give dig komfort. Black Friday er også fodtøj med Boost og returenergi. Der er også Primeknit, der pakker fødderne ind i sok-lignende pasformer. Med adidas er den store udsalgsdag en verden af videnskab skabt i samarbejde med professionelle atleter, så du får tøj, sko og tilbehør, der er afprøvet, og som virker på de største scener. Alt sammen fuldendt med vores bæredygtige koncept, der stiler mod 100 procent genanvendt polyester.