alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Cyber Monday

 
[7102]
BRUG 449 KR. FOR AT FÅ 20 % EKSTRA RABAT*

SPAR MED CYBER MONDAY-TILBUD

Gør det til din bedste jul nogensinde og kom ræset i forkøbet. Brug 449 kr. eller mere, og så giver vi dig 20 % ekstra rabat*.
VL Court 2.0 sko
Ultraboost 5 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
Ultraboost 5 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
Terrex Swift R3 GORE-TEX vandresko
Terrex Swift R3 GORE-TEX vandresko
Terrex Zupahike Hiking bukser
Terrex Free Hiker GTX vandresko
Tiro 19 træningsbukser
Tiro 19 træningsbukser
Primegreen Essentials 3-Stripes træningssæt
Adicolor Classics Cutline bukser
Tiro 21 træningsbukser
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsjakke
AEROREADY Essentials 3-Stripes joggingdragt
Adicolor Classics 3-Stripes tights
Adilette Aqua badesandaler
Ultraboost 5 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
Supernova sko
Ultraboost 22 sko
Tiro 21 træningsbukser
Future Icons 3-Stripes Full-Zip hættetrøje
Adicolor Classics Lock-Up træningsbukser
Tiro hættetrøje
Essentials Logo Full-Zip hættetrøje
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsbukser
Adicolor Classics Cutline bukser
Tiro træningsbukser
Adicolor 3-Stripes Cargo bukser
Tiro 21 træningsbukser
1/4 Zip Fleece træningsdragt
Yoga træningsbukser
Terrex Winter Mid Boa støvler
Ultraboost 4.0 DNA sko
Ultraboost 4.0 DNA sko
Adizero Ubersonic 4 Tennis sko
Ultraboost 4.0 DNA sko
NMD_R1 V3 sko
NMD_R1 sko
Ultraboost 5 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
Ultraboost 22 sko
Ultraboost 22 sko
NMD_R1 sko
Astir sko

Black Friday: årets helts store shoppingbegivenhed

Begivenheden er rimelig ny i Danmark, men I har taget imod den med storm! Det gløder med transaktioner på den sidste fredag i november. Nedtællingen er startet, og du kan godt have opsparingen klar, for det bugner med tilbud! Priserne går helt i sort. Så der er store besparelser at hente. Kvaliteten er naturligvis lige så høj som altid. Og teknologierne venter på at blive brugt. Black Friday er en optimal chance for at gøre et kup. Sko, tøj og tilbehør i massevis venter på nye ejere. Vi er sportens og modens mærke toppet med funktionalitet og holdbarhed fra øverste hylde. En lang historie og tæt forbindelse til sportens verden kombineret med noget nyt og dragende. Black Friday og adidas er den perfekte kombination. Vi lever og ånder for sport i alle afskygninger. Krydret med fordelagtige priser bliver det hele bare en tand bedre.

Den store adidas udsalgsdag: er du klar ved tasterne?

Black Friday er en dag, du absolut ikke vil gå glip af. Den varer kun 24 timer, så det gælder om at slå til. Naturligvis til favorable priser, så du får endnu mere ud af dit køb. På denne særlige dag kan du gå ombord i teknologier, der er skabt som innovationer op gennem årene – og nye kommer løbende til. AEROREADY med svedtransporterende virkning eller COLD.RDY, som yder isolering mod vind og kulde. Det er blot nogle få eksempler på nogle af de udviklinger, der er skabt for at give dig komfort. Black Friday er også fodtøj med Boost og returenergi. Der er også Primeknit, der pakker fødderne ind i sok-lignende pasformer. Med adidas er den store udsalgsdag en verden af videnskab skabt i samarbejde med professionelle atleter, så du får tøj, sko og tilbehør, der er afprøvet, og som virker på de største scener. Alt sammen fuldendt med vores bæredygtige koncept, der stiler mod 100 procent genanvendt polyester.