alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skibukser til piger

 
[8]

Skiløb bliver endnu sjovere med isolerende skibukser til piger

Gør familiens unge skiløbere klar til at prøve kræfter med pister og snelandskab med denne serie af isolerende trøjer og skibukser til piger fra adidas. COLD.RDY er den varmegivende teknologi, der gør det til en vaskeægte fornøjelse at tilbringe time efter time i sne og kulde. Foruden sine varme og isolerende egenskaber håndterer teknologien fugt, så unge skiløbere kan puste og føle sig tørre og beredte i det snedækkede landskab. Disse fugthåndterende trøjer og skibukser til piger er lavet til at bevare selvtilliden intakt, når det går vildt for sig i bjergene, og nye udfordringer skal mestres på pisterne. Skarpe refleksdetaljer bakker op om sikkerheden og skaber synlighed på pisterne, når mørket falder på. Når din unge skiløber føler sig tryg, er der ingen grænser for, hvad hun kan præstere.

Fuldend vinteroutfittet med skibriller til piger eller andet vinterudstyr

Et lille læn mod højre og siden mod venstre. En imponerende slalom er i fuld færd med at materialisere sig. På med et par trendy skibriller til piger, der beskytter øjnene og giver fuldt udsyn og overblik, så intet hindrer din pige i at fuldføre sin fornemme slalom. Hænderne er stukket i et par lune skihandsker til piger, mens fødderne nyder godt af et par varme skistøvler af isolerende PrimaLoft®. Selv når det er vådt og fugtigt i vejret, leverer disse vinterstøvler fra adidas til piger ultimativ varme til fødderne. En Traxion-ydersål sikrer i mellemtiden et godt og stabilt greb om underlaget, og det gælder uanset, om din pige drejer mod højre eller venstre i vinterlandskabet. Det solide fodfæste leveres i alle retninger af den skelsættende teknologi. I meget vådt vintervejr er en vinterstøvle med GORE-TEX® dit barns ven i nøden. Denne teknologis vandtætte og åndbare egenskaber er skabt til de udfordrende vejrtyper. Når det gælder skiløb og vintersport, kan selv den mindste accessory gøre den store forskel.