alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Piger · Tights

 
[78]
1 / 2
Side:af 2

Power til den frie bevægelse med strækbare strømpebukser til piger

Det tætte look. Det formsyede design. Det behagelige og strækbare, så du kan bevæge dit frit i et par bløde, modebevidste pigetights. Uden hæmninger. Uden begrænsninger. Fra fuld split og udfordrende spagat til ugentlige løbeture, hvor pulsen kommer op, og energien får frit flow. Til hyggeaftner på sofaen og videre til byens gader og inspirerende indhold. 3-Stripes og Trefoil-strømpebukser til piger fra adidas bringer komfort og alsidighed til hverdagen med sit favnende udseende og mange støttende effekter. Den tætte pasform løfter op og holder bagdel og lår på plads. Din tillid fuldt fortjent med de elastiske taljer, som omslutter livet i et fuldendt fit. Den strækbare og omsluttende pasform samt specialdesignet 7/8-længde ved anklen sørger for, at dine cropped leggings til piger bliver, hvor de skal. Intet kryber op eller ned. Livet er for kort til tilfældig beklædning, som ikke harmonerer med dine bevægelser og daglige aktiviteter.

Leg med dit udtryk, og træn igennem med tights til piger

Find ny inspiration i de mange tidløse strømpebukser til piger, hvis design går fra det vovede og iøjnefaldende til det dæmpede og klassiske. Grafiske mønstre og detaljer lader dig lege med udtrykket. Et ekstra løft til din personlige stil. Better Cotton er det skelsættende og bæredygtige initiativ, der leverer blød kvalitetsbomuld fremstillet under ordentlige og ansvarlige forhold. Producenternes vilkår er i fokus, så du kan handle tøj med samvittighed og hjerte på det rette sted. Åndbar HEAT.RDY er din ven i nøden, når der skrues op for tempoet i din træning. De afkølende funktioner lader dig uforstyrret træne igennem. Svedgener og hedeslag afværges, så du kan stå distancen, når det virkelig gælder. Strømpebukser til piger med smarte refleksdetaljer sørger for fuld synlighed, når dagens løbetur foregår i mørke. Nu kan du træne sikkert på alle tider af døgnet.