alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Piger-tennis

 
[43]

Undgå fodfejl med adidas tennistøj til piger

Det vigtigste for selv den yngste tennisspiller, er udstyret - det skal bare være på plads. Vi har derfor skabt en bred vifte af performance sko, gear og tennistøj til piger, som understøtter deres træning. Vores tennisudstyr er lavet i fugtarbsorberende materialer som AEROREADY, hvilket øger tøjets åndbarhed og den unge spillers komfort. Vores tenniskollektioner kommer i flere forskellige looks og pasforme, så dit barn kan se skarp ud samtidigt med, at de yder deres maksimale på banen.

Ready, set, match - gå hele vejen med tennistøj til piger

Tennisspilleren skal have knivskarpe og hurtige reflekser. For at reaktioner skal komme prompte, skal tøjet understøtte kroppens bevægelser. adidas tennistøj er derfor designet til både komfort, styrke og optimal performance. De strategiske mesh-paneler øger stoffets fleksibilitet og åndbarhed. Vores Primeblue tennistøj er lavet af plastik opsamlet ved havkanten. Denne plastik er i stedet for at ende i havet, blevet omdannet til et slidstærkt materiale, som optimerer både ydeevne og klimaaftryk. Vores tennissko i klassisk design støtter ikke bare den unge spillers voksende fødder, men giver deres look en vintage-kant og passer derfor perfekt ind i hverdags garderoben. Flere af vores kollektioner af tennistøj til piger er lavet af veganske materialer og har derfor helt elimineret animalske produkter.

Gå forrest i adidas tennissko

Komforten er afgørende, når dit barn skal dominere banen. Vores tennissko giver ekstra energi til sprints og de lynhurtige sidelæns bevægelser, selv ved de mest krævende returbolde. Boost sålen sender energien tilbage i fødderne, så der kan gives lidt ekstra ved kampens tilspidsede afslutning. Tennissko med tekstiloverdel og TPU tåforstærkning støtter fødderne og øger fodens bevægelighed. EVA mellemsål med Bounce indsats beskytter fødderne mod det hårde underlag og minimerer effekten af de stød, som fødderne får, når de er i bevægelse. Forstærket hæl holder foden på plads.