alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tasker til piger

 
[70]
1 / 2
Side:af 2

Vores tasker til piger følger med, når dit barn vil det nå det hele

adidas rygsække og tasker til piger, er skabt til det aktive barn. Barnet, som er nysgerrigt på verden og som har brug for at pakke det essentielle, så de kan komme afsted. Ligesom det legesyge barnesind, kommer adidas tasker i et væld af farver og med plads til kreativ udfoldelse. Børn, skal ikke bekymre sig, de skal have plads til sjov og leg. De rummelige rygsække og tasker til piger rummer en hel dags skolebøger og legesager. Materialet er holdbart og lavet med børns frie bevægelighed i tankerne. Til pigen, som skal i skole, til gymnastik og lege med vennerne har hverdagsrygsækkene praktiske opdelinger. Versionerne med 2 til 3 lommer udenpå gør, dit barn nemt kan komme til de vigtigste ting. De holdbare lynlåse sikrer, at tasken kan fyldes med dit barns yndlingsting. De justerbare skulderstropper har ekstra padding, så det beskytter barnets voksende skuldrer. De er justerbare, så de kan følge med selv det mest hurtigtvoksende barn i skolegården. Fordelingen i hovedrummene, gør det nemt at dele skolebøger op i fag. Der findes også afkølende lommer, som holder snacks friske. Flaskeholderne på siden gør vandflasken synlig, så den minder dit barn om, at nu skal der drikkes vand! Den holder også væsken væk fra skolebøger, elektronik og legesager.

Sjove farver og et sporty look er nøglen til vores populære tasker til piger

Hos adidas, er vi ikke bange for farver. Flere af vores tasker til piger kommer i et væld af farver, nuancer og kontraster. Fra den klassiske blå med neongrønne detaljer. Til den iøjefaldende orange og det fede, bati inspirerede mønster. Alle vores tasker er lavet i 100% slidstærkt polyester. Det eneste I skal finde ud af, er hvilken farve tasken skal have. Så klarer vi resten.