alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Shorts til piger

 
[88]
1 / 2
Side:af 2

Ikoniske shorts til piger med højt aktivitetsniveau og fremdrift

Vores shorts er lavet sådan, at du føler dig komfortabel hele dagen. Hvad end dagen står på total afslapning med vennerne eller den er fyldt med aktiviteter og bevægelse. Vores shorts til de sporty piger i bevægelse, er lavet i åndbare og svedtransporterende materialer. Shorts til de afslappede dage, er skabt af bløde materialer, så dit barn er komfortabelt hele dagen.

Mode og komfort møder hinanden i vores kollektioner af shorts til piger

Vores shorts til piger, er bygget til bevægelse. De åndbare materialer holder sveden væk fra kroppen og paneler i mesh giver ekstra ventilering. Vores kollektioner af shorts til piger giver total bevægelsesfrihed, ud fra filosofien at tøj aldrig skal begrænse børns udfoldelser. Fra regular fit, som hverken er for stramt eller løst til kompressionsshorts for ultimativ muskelsupport. adidas shorts til piger giver dit barn et stort udvalg, så I sammen kan finde de shorts, som vil hjælpe hende til, at udmærke sig. De mere afslappede fits er lavet i letvægtsmateriale og åndbart materiale med mesh og justerbar snor i taljen. Så er der også lidt plads til at vokse.

Afslappet mode til den unge atlet

Selv når dit barn ikke er til træning eller ude og spille kamp, så har hun brug for tøj, som hun kan bevæge sig i. Vores shorts til piger er designet til alle livets tempi. Fra træning til afslapning på sofaen med familien. Fine detaljer og finurlig grafik med retro-syninger, lader din datter tilføje ekstra personlighed til sit look. De dybe lommer i de mere afslappede fits, passer til alle de ting hun finder på sin vej, som hun ønsker at vise frem derhjemme. Der er selvfølgelig også plads til både telefon, nøgler og ekstra dingenoter. Om hun er til klassiske, kontrasterende farver eller pastelfarvet batik, så har adidas kollektioner af shorts til piger, som passer til din datters unikke udtryk.