alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Shorts til piger

 
[76]
Adicolor shorts
Tiro Essentials shorts
Real Madrid 22/23 udebaneshorts
Tiro Essentials shorts
Juventus 22/23 hjemmebaneshorts
Real Madrid Condivo 22 træningsshorts
Young Creators Legend Basketball shorts
Entrada 22 træningsshorts
Adicolor Cycling shorts
AEROREADY Training 3-Stripes shorts
Arsenal 22/23 hjemmebaneshorts
Entrada 22 shorts
adidas Designed To Move 3-Stripes shorts
Harden shorts
Essentials 3-Stripes korte tights
Essentials 3-Stripes shorts
adidas Essentials 3-Stripes shorts
Condivo 22 træningsshorts
Adicolor shorts
AEROREADY Training 3-Stripes Knit shorts
Pacer AEROREADY Sport Icons Training shorts
Entrada 22 træningsshorts
adidas x Classic LEGO® shorts
Studio Lounge Botanical Dye Sport shorts
Camo shorts
adidas x Classic LEGO® shorts
Condivo 22 Match Day shorts
Future Icons Badge of Sport shorts
FC Bayern Condivo 22 træningsshorts
Future Icons Badge of Sport shorts
G BOS Short
Celtic FC 22/23 hjemmebaneshorts
Condivo 22 Goalkeeper shorts
AEROREADY HIIT Short tights
Love Unites shorts
Future Icons 3-Stripes Loose Cotton shorts
Condivo 22 Match Day shorts
Graphic Print Cycling shorts
Celtic FC 22/23 udebaneshorts
adidas x LEGO® DOTS™ korte tights
Juventus hjemmebaneshorts
adidas x Classic LEGO® shorts
Real Madrid 20/21 hjemmebaneshorts
1 / 2
Side:af 2

Ikoniske shorts til piger med højt aktivitetsniveau og fremdrift

Vores shorts er lavet sådan, at du føler dig komfortabel hele dagen. Hvad end dagen står på total afslapning med vennerne eller den er fyldt med aktiviteter og bevægelse. Vores shorts til de sporty piger i bevægelse, er lavet i åndbare og svedtransporterende materialer. Shorts til de afslappede dage, er skabt af bløde materialer, så dit barn er komfortabelt hele dagen.

Mode og komfort møder hinanden i vores kollektioner af shorts til piger

Vores shorts til piger, er bygget til bevægelse. De åndbare materialer holder sveden væk fra kroppen og paneler i mesh giver ekstra ventilering. Vores kollektioner af shorts til piger giver total bevægelsesfrihed, ud fra filosofien at tøj aldrig skal begrænse børns udfoldelser. Fra regular fit, som hverken er for stramt eller løst til kompressionsshorts for ultimativ muskelsupport. adidas shorts til piger giver dit barn et stort udvalg, så I sammen kan finde de shorts, som vil hjælpe hende til, at udmærke sig. De mere afslappede fits er lavet i letvægtsmateriale og åndbart materiale med mesh og justerbar snor i taljen. Så er der også lidt plads til at vokse.

Afslappet mode til den unge atlet

Selv når dit barn ikke er til træning eller ude og spille kamp, så har hun brug for tøj, som hun kan bevæge sig i. Vores shorts til piger er designet til alle livets tempi. Fra træning til afslapning på sofaen med familien. Fine detaljer og finurlig grafik med retro-syninger, lader din datter tilføje ekstra personlighed til sit look. De dybe lommer i de mere afslappede fits, passer til alle de ting hun finder på sin vej, som hun ønsker at vise frem derhjemme. Der er selvfølgelig også plads til både telefon, nøgler og ekstra dingenoter. Om hun er til klassiske, kontrasterende farver eller pastelfarvet batik, så har adidas kollektioner af shorts til piger, som passer til din datters unikke udtryk.