alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Piger · Performance · Tøj

 
[434]
Pris
59 kr. - 700 kr.
59700
1 / 10
Side:af 10

Performance sportstøj til piger: Sundhed starter fra barnsben

Gode dyder, værdier og dannelse. Man kommer rigtig langt med en sporty indstilling og et aktivt forhold til livet. Performance sportstøj til piger er vejen frem mod sjov, leg og seriøse konkurrencer samt læring om fairness, hvor sejre og nederlag er en del af gamet. Komfort i hverdagen og til sport, adidas sportstøj til piger er kult fra babyalderen og op til de 16 år, hvor voksenkollektionerne tager over. Alt det modemæssige er lige i skabet, og det samme er det funktionelle. AEROREADY-teknologien holder varme pigekroppe tør under træningen. De svedabsorberende funktioner leder fugten væk, så der kan performances med optimal kropstemperatur. Fra inderst til yderst og fra top til tå står målrettet træning på programmet i sportstøj til piger. Et svømmetalent i svøb, Danmarks nye tennisdronning eller en skarp angriber for fodboldlandsholdet. Der er nok af stjerner at stile efter og performancetøj til piger er med hele vejen.

Sportstøj til piger – sportspigedrømme indfries i alle aldre

Bæredygtig levevis er yderligere en værdi, der er værd at lade piger vokse op med. Ansvar for kloden kommer til udtryk direkte på tøjet. Genanvendt polyester sætter barren for resursereducering, mens Better Cotton-initiativet støtter op om forbedring af global bomuldsdyrkning. Performance sportstøj til piger efter miljømæssige forskrifter sætter standarden for klimabevidsthed. Se det for dig. Din lille guldklump ruller rundt på gulvet i et træningssæt med blød isoli og behagelig fleece. Eller hep på sidelinjen, når yngste-datteren viser fremragende yogateknik i et specialdesignet look til formålet. Kombinér på kryds og tværs for at opnå det perfekte outfit, som passer lige præcis til din datters sportsdisciplin. Åndbart, fleksibelt og velsiddende sportstøj til piger er alt det, aktive døtre kan drømme om. Med adidas som favoritten i skolegården lige så vel som på træningsbanen bliver alle piger dækket komplet ind.