alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Pigekjoler

 
[18]

Pigekjoler i sportens tegn med adidas

Klar til skole, en fødselsdag, ferie eller blot hverdagshygge. Det indebærer sjov og leg i et look, som du higer efter at få på hver dag. Yndlingstøjet i garderoben er pigekjoler. Som nu dem fra adidas, der både sidder godt, og rammer det rette designudtryk. Piger med højt energiniveau vil elske at rende rundt i nederdel eller kjole med luftigheden i top. De lærer et inspirerende miljøfokus fra barnsben med vores fokus på bæredygtighed. Genanvendelige materialer føles behagelige mod huden, så jublen er stor, når morgendagen igen byder på et kjolelook. Pigekjoler fra adidas er åben for alle situationer. Nyd dem på skolegårdens legeplads med elastan, der giver strækbarhed i alle positioner. Eller gå ambitiøst efter de bedste placeringer til sport. Lær at serve i pigekjoler. Slå den første golfbold og få følingen med udstyret, eller sæt dig til rette i en optimistjolle. Der er designs til alle ambitioner.

Kjoler til piger: de sidder som skåret til kroppen

Det er ren magi at lade en sportsprinsesse begynde dagen i en kjole. Lykken er fuldendt, når både design, pasform og funktionalitet spiller maksimalt sammen som i udvalget med pigekjoler. Få adidas ind med modermælken. Linjen er lagt med lige dele cuteness, ambitiøs sportiness og pasform, som piger lige vil have det. Bevægelse er i højsædet i takt med atletiske snit, som åbner op for nye sportslige muligheder. Et logo, som både du og veninderne vægter højt. Pigekjoler fra adidas har den rette udstråling og inspirationsfaktor, der falder i ét med tidens trends. Indtag legepladser, nyd sommeren og løft dit look til nye højder. Stilen er skabt, så piger kan gå direkte fra gymnastiktimen og videre til en legeaftale. En forfriskende farvepalet og sprudlende prints får humøret til at stige, så sport bliver en fornøjelse at dyrke.