alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Pigefodbold

 
[409]
Pris
87 kr. - 1.199 kr.
871199
1 / 9
Side:af 9

Pigefodbold: en barndom og opvækst i fodboldens tegn

Dansk og international damefodbold på topniveau inspirerer og motiverer mange piger til at lære fodboldkunstens regler. Det er en tendens, som vi støtter til fulde, så der udklækkes nye talenter og endnu flere piger kan få boldnæse for motion. Pigefodbold er lige sagen, når sammenhold og individualitet skal forenes. Tøj, sko og tilbehør til aldersgruppen 0-16 år er essentielt i kampen for træning og trofæer. Fodboldstøvler i banebrydende designs flugter bolden i mål, så selvtilliden stiger. Stoltheden vil ingen ende tage, når bettepigen hamrer bolden i kassen i et par snøreløse støvler med Torsion System-såler for optimeret underlagstilpasning. Ikke et pigeøje eller forældreøje er tørt, når trofæet hæves i sejrsrus iklædt det rette sportslook til pigefodbold. Indendørssko med stødabsorbering til de hårde halgulve og vintertræning samt udendørsstøvler med strategisk placerede højkvalitetsknopper, der sætter tænderne aggressivt i græsset med greb. Det rette fodtøj til pigefodbold gør en verden til forskel.

Fodbold for piger er vejen til fællesskab og sportslæring

Fodboldsko der snører modstanderen med succes. Alle sportsglade piger får fodtøj, der gør en forskel på grønsværen. Sæt dem sammen med fodboldtøj og vejen til stjernehimlen er banet. Træk i shorts, T-shirts og træningsjakke med klub- eller landsholdslogo og vis dit tilhørsforhold. Spil fritidsbold i skolegården eller mød professionelt klædt i sportsklubben. AEROREADY er klar til at tage sig af svedtransportering og fugtabsorbering, så alle pigebørn holder kroppen tør til træning og i kamp. Pigefodbold med et miljøfokus fra start. Det bliver ikke bedre med vores bæredygtige bevidsthed. Engagement i Better Cotton-initiativet forbedrer den globale bomuldsdyrkning, og genanvendte materialer reducerer emissioner og resurser. Alle banetyper og vejrtyper kan bare komme an. Pigefodbold kan klare det hele med bravur. Naturligvis med det nødvendige tilbehør i form af fodbolde, benskinner, målmandshandsker og hvad der ellers gør pigefodbold komplet.