alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gymnastiktøj til piger

 
[554]
1 / 12
Side:af 12

Fremtidens atleter træner med stil i gymnastiktøj til piger

Her finder du et bredt udvalg af tøj og tilbehør - ikke bare gymnastiktøj til piger men også fitness- og træningstøj til piger. Her er tasker til at have det hele i, gode og behagelig som for eksempel løbesko med stødabsorberende Cloudfoam-mellemsål og åndbar mesh i overdelen. Refleksdetaljer er en anden ting du finder på en del af skoene her. En stor del af adidas lange erfaring med sko, er overført til skoene til børn. De skal også have det bedste jo. Lækre T-shirts med åndbar og afkølende HEAT.RDY er her selvfølgelig også. Tights, shorts, joggingbukser og regnfrakker indgår også i sortimentet du finder der. Caps, sokker og huer er noget af tilbehøret her og endelig finder du også komplette træningsdragter her. Som for tøjet til vores voksne, så er bomuldet vi benytter fremstillet i overensstemmelse med kriterierne fra Better Cotton-initiativet, for mere bæredygtig produktion, og så vidt muligt er alt polyester lavet af genanvendt plast, så vi sparer på ressourcerne og nedsætter emissionerne under produktionen.

Smarte børn og forældre kan finde alt det gymnastiktøj til piger de behøver lige her

Her er det faktisk til at finde alt det tøj og udrustning I får brug for, alt sammen i smarte designs og farver og med smarte eller søde prints. Her er masser af muligheder for at farvekoordinere eller endda vælge kontrastfarver i dit gymnastiktøj til piger, for måske at lade barnet skille sig lidt ud. Rygsække til at have det hele i, og jakker, trøjer, bukser og T-shirts her kan også sagtens bruges til hverdagsbrug, som behageligt og smart tøj i skolen eller hjemme når der slappes af. Den smarte teknologie du finder i sportstøjet til voksne, vil du i vid udstrækning også finde her, så vores børn også kan nyde godt af det bedste af det bedste, samt den øgede sikkerhed de i nogle tilfælde også giver.