alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Bikinier til piger

 
[3]

Lad din datter udtrykke sin indre vandhund med adidas bikinier til piger

Hun er et aktivt barn. Hun elsker bevægelse og kan ikke sidde stille. Hun bliver ellevild, hver gang i skal i svømmehallen, på standen eller i poolen. Fra træning til svømning, den hyggelige plasken i vandkanten eller vandleg i haven. Vi har bikinier til piger i alle aldre. Med sjove prints og spændende farve indslag har vi en bikini til din datter, som hun vil elske hele sommeren. De er lavet i klorresistent stof med justerbare stropper. De sidder sikkert på kroppen og det holdbare Infinitex Fitness stof holder bikinien på plads.

Bikinier til piger som bare gerne vil ud og lege

Når det kommer til badetøj, er det vigtigste pasformen. Om din datter går til svømning eller bare elsker vand-leg, så skal bikinien sidde hvor den skal. Ditne børn skal ikke begrænses af tøj, men deres bevægelser skal understøttes af deres badetøj. Vores bikini til piger er lavet til bevægelse. Den giver god tildækning, beskyttelse og flere af vores kollektioner er lavet med Parley. Det er genanvendt nylon fra plastic samlet op langs verdenshavene. Det beskytter både dit barn og vores allesammens planet.

Til lands, til vands og i luften

Vores bikinier til piger er ikke bare komfortable. De er designet med børns bevægelser i tankerne. Er din pige glad for frisbee, beachvolley og fodbold på stranden? Hun kan gøre det hele i vores lette og bevægelige bikinier til piger. De bliver siddende hvor de skal, så hun kan øve sig i at skyde på måls og og gribe de lange frisbee kast. De finurlige prints er inspirerede af børns fantasifulde verden. Vi er sikre på, at din datter vil bo i sin nye bikini hele sommeren. Match dem med strandsandaler for et fuldendt strand-look.