alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Originals-ure

 
[36]

adidas Originals-ure: hold designmæssigt fast i tiden!

Der er ingen tvivl om, at mode og funktionalitet smelter sammen ved alt, hvad vi rører ved. Hos adidas er produkterne designet til at yde komfort og funktion under alle dine performances. Det modemæssige aspekt kommer især til udtryk i sortimentet med adidas Originals-ure. Kend dem alle på Trefoil-logoet, der med sit grafisk stærke udtryk pynter på ethvert håndled. Tag din tidsmaskine med på farten med et ægte old school-udtryk, der tager retroelementer til nye højder. adidas Originals-urene er en farveeksplosion, der pirrer dit kulørte sportshjerte og bringer humøret op. Metal, gummi eller læder. Hver især pryder de med deres egne karakteristika, der holder dig tidsmæssigt på dupperne. Lad ikke bussen køre fra dig, og undgå forsinkelser på vej til træning. adidas Originals-ure er din faste makker, der overholder kalenderens aftaler og hele tiden holder dig på forkant med næste træningspas.

Originals-ure – et mindeværdigt kig i arkiverne

Digitalt eller analogt? Du bestemmer selv, hvordan du bedst overskuer tiden på dine adidas Originals-ure. Klassiske analoge ure med visere og drejeskrue er skabt som stilikoner omkring håndleddet – tilsat vanlig høj kvalitet i materialerne. Står den på træning, kommer du ikke uden om de digitale versioner fyldt med funktioner. Stopur, kalender, vandbeskyttelse og rustfrit stål. Du kan ikke undvære noget af det, når der skal kæmpes om nye personlige rekorder. Trefoil i sig selv stråler af fortidens individuelle stilarter. Former og farver minder ligeledes om fortidens vovemod – kombineret med kvalitetsurværker. adidas Originals-ure er ægte statement-tilbehør, der slår selv den fedeste smartphone af banen, som den primære tidsviser. Mange justerhuller i remmene sikrer dig den perfekte pasform, så dit ur bliver siddende under træning – selv når det går hedt for sig. Forbliv tidsopdateret til både hverdag og sport med Originals-ure, som på alle måder er en del af vores stolte kulturarvslinje.