alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Originals-crop tops

 
[39]

adidas Originals-crop tops og ærmeløse T-shirts for et fuldendt retro-look

Se lige så cool ud, som du føler dig, i adidas Originals-crop tops og ærmeløse T-shirts. Der er nemlig få ting, som slår det klassiske og tidløse look fra vores Originals-kollektioner. Her finder du et bredt udvalg af vores mest populære looks i helt ny indpakning. Den ikoniske crop top har fået en 'adidas-behandling' hvilket vil sige performance dygtige materialer, ikoniske designdetaljer og vores iøjefaldende farvepalette.

Holdbare og tillidsvækkende adidas Originals-crop tops

Det handler ikke kun om stil, men om ydeevne. I årtier har vi designet tøj til atleter, og denne erfaring har vi taget med os i vores design af moderne crop tops og ærmeløse T-shirts. Vores Originals-kollektioner har nemlig bestået verdens hårdeste test: tid! Vi bruger lang tid på at udvælge de rigtige materialer, så du får tøj til både bevægelse og hverdag. En crop top er et ikonisk item, der bedst er kendt fra 90'ernes rå og spændende stil. Vi har givet den et retro-spin og kombineret den med vores mest innovative teknologier, så du får total komfort, stil og bevægelsesfrihed. Uanset hvor du befinder dig, får du spotlyset i adidas Originals-cropped tank tops.

Udtryk din farverige personlighed med bæredygtige bomuldstoppe fra adidas

Blandt vores store udvalg af crop tops finder du et stort udvalg af farver og grafik fra den postkasse-røde crop top med gule detaljer til de monokrome designs med matchende underdel og de trefarvede toppe med kontrasterende farver. Du finder en top, der matcher dit personlige udtryk lige her. Bær din crop top alene eller som underdel under vores T-shirts, trøjer og pullovers. Hver gang du køber bomuldsprodukter fra adidas, støtter du op om en mere bæredygtig bomuldsproduktion. Vi er medlem af Better Cotton Initiative, så vi samme kan passe endnu bedre på jorden.