alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

adidas Originals strømper

 
[38]

adidas Originals sokker for stil og komfort

Uanset om du returnerer en serv eller hænger med vennerne, så er det vigtigt at dine fødder har det godt. Når du vil flashe dine nye sneaks, skal du ikke glemme det, som er indeni dem. Dine sokker er faktisk vigtigere end de fleste tror, da de er det første lag, som beskytter dine fødder mod underlaget. adidas Originals sokker er designet til bevægelse. Vores fugtabsorberende teknologier leder sveden væk fra fødderne, selv når spillet og dagen bliver intens. Vores sokker har rod i sporten, og det er kroppens bevægelser, som vi lader os inspirere af. adidas Originals sokker er ikke bare en sok, det er nyskabende teknologier, lækre materialer og street-sikker stil i ét.

Hold stilen med adidas Originals sokker - fra top til tå

De stødabsorberende såler og ankelstøtten giver dig sokker, som støtter alle de rette steder. Ankelsokkerne gemmer sig disket i skoen, og vores bløde ankelsokker bærer naturligvis Trefoil-logot og fås i mange forskellige farver. Når du tænker på din stil, bør du ikke glemme prikken over i'et. Fra din moderne bomberjakke til dine komfortable træningsbukser og fede sneaks, dine sokker er det, som binder hele dit outfit sammen. Knæstrømperne giver ekstra støtte på græsset, når fodboldkampen når sit intense højdepunkt. Skal du yde max, så støtter vores crew-sokker med Traxion-fodsål dig også. De har anatomisk højre/venstre design og kompression hele vejen rundt om anklen. Alle vores sportsokker har strategisk placeret polypropylen ved hæl og tå, som hjælper med at holde fødderne tørre og blisterne væk. Er du til det stilrene grå, hvide eller sorte look, eller vil du gerne have flere farver med på dagen? Vi har sokker i flere forskellige farver og looks. Det er bare at vælge dem, som passer til dit sports- og modebehov.