alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Originals zip up-hoodies

 
[3]
Mænd Originals Grå adidas SPRT Icon Full-Zip hættetrøjeMænd Originals Grå adidas SPRT Icon Full-Zip hættetrøje

adidas SPRT Icon Full-Zip hættetrøje

Mænd Originals

Børn Originals Grå Outline hoodieBørn Originals Grå Outline hoodie

Outline hoodie

Børn Originals

adidas Originals zip up-hoodies: lyn kulden ude!

Et trøjevalg du ikke kan sige nej til! Hættetrøjer er sporty ungdommelighed til både træning og hverdag. adidas Originals zip up-hoodies er omdrejningspunkt for kulturarvslinjen med Trefoil som logo. Iklæd dig de bedste styles fra arkiverne mikset med fremtidens skarpe snit og linjer. Justér selv for ventilationen via en praktisk lynlås. Kombineret med den svedtransporterende AEROREADYTM–teknologi holder dig tør og komfortabel. Bær adidas Originals zip up-hoodies alene eller som et beskyttende mellem- eller yderlag. Blød fleece af bomuld på indersiden skaber velbehag direkte mod huden. Vores medlemskab i Better Cotton-initiativet arbejder for bedre bomuldsproduktion globalt, så du får bæredygtighed med i dit køb – naturligvis også i form af genanvendt polyester samt vores innovative teknologier, hvor emissioner og ressourceforbruget reduceres, da nye materialer undgås i produktionen. Dette sker især gennem PrimegreenTM, hvor ingen ny plastik bruges under tøjfremstillingen.

adidas Originals zip up.hoodies: med uundværlige funktionelle detaljer

Dyrk sport, eller slap af i din hættetrøje med lynlås. De behagelige pasformer og den fri bevægelighed er din ønskede komfort i hverdagen. Tag dine personlige ting med dig undervejs i de tætlukkende lommer. Her opbevares dine sager sikkert helt tæt på kroppen. Er du til et sejt retro-tvist i både farve og stil, så er adidas Originals zip up-hoodies lige noget for dig. En høj hals kombineret med lynlås beskytter dig, når du sidder udendørs som tilskuer eller på en restaurant, eller når du kommer susende på skateboard imod en brise på din vej. Hættetrøjer er streetstil og tidløs sportsmode. Lynlås og hætte i én og samme trøje. Der er dømt ypperste fleksibilitet og personlig pasformsjustering. De elastiske detaljer om talje og håndled holder trøjen standsmæssigt på plads under både hvile og aktivitet. Tag et sporty skridt i den rigtige retning med adidas Originals zip up-hoodies!