alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Originals bukser

 
[268]
1 / 6
Side:af 6

Med rødder i 3-Stripes ikoniske arv har du adidas Originals bukser

adidas Originals bukser er den perfekte blanding af atletisk performance-sportstøj og moderne silhuetter. Disse bukser bliver en fast del af din sporty garderobe. For over 40 år siden, kom adidas' første tracksuit på gaden. Siden da, har vores ikoniske adidas Originals udviklet sig fra at have været bukser kun til sportsbanen til absolutte must-haves. Vores joggingbukser omfavner den fede retro stil med 3-Stripes løbende ned af buksebenet. De er lavet i elastisk polyester, som sikrer total bevægelighed. De nyskabende farvepaletter giver dig stor valgfrihed og sørger for, at du kan udtrykke din unikke stil hver dag. adidas Originals bukser går til både sport og festlige begivenheder. Vores bukser med French terry har diskret grafik for ekstra kant. Er du til en ægte klassiker, kan du få vores joggingbukser i de klassiske blå, røde, sorte og hvide versioner. Vil du have et moderne touch, fås de også i colorblock versioner. Så er du sikker på, at skille dig ud fra mængden.

adidas Originals bukser har udviklet sig sammen med dig

I dag finder du en bred palette af udtryk og fits. Fra de tætsiddende tights, til bukser med trompet og den løstsiddende klassiker. Originals bukser er den uofficielle uniform til det atletiske menneske. Da sportsverdenen længe har inspireret mainstream moden, har vi taget vores fitness look med ind i hverdagen. Den elastiske taljeåbning giver ekstra bevægelighed. Vi er medlem af Better Cotton Initiative, for at forbedre bomuldsindustrien verden over. Derudover kommer 50% af vores polyester fra genanvendt plastic opsamlet ved verdenshavene. Vores trackpants sørger for, at du kan bevæge dig gennem dagen totalt ubesværet. De kombinerer en afslappet, moderne silhuet med sublim komfort og en klassisk æstetik. Det klassiske adidas Trefoil logo er prikken over i'et. Til hverdagsbrug har flere af vores løstsiddende adidas Originals bukser lommer med og uden lynlås. Så kan du have dine ting med dig, når du bevæger dig gennem dagen.