alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Mænd · Originals · Joggingbukser

 
[56]
1 / 2
Side:af 2

Fokus på fit, følelse materiale: adidas Originals joggers til mænd

Hvilke joggers du har brug for afhænger af, hvad dagen byder på. Til alt fra opvarmning til weekend-wear har vi kreeret adidas Originals joggers til mænd, som gerne vil sige ja til alle livets muligheder. Du definerer din egen stil, og med vores samarbejde i Better Cotton Initiative er du også med til at forbedre forholdende for bomuldsproducenter verden over og mindske vores klimaaftryk. Hos adidas synes vi, at det er en byggesten i den gode stil.

Det atletiske fit kendetegner adidas Originals joggers til mænd

En stor del af det at gøre sig klar til en kamp eller en turnering er dit valg af tøj. Vores træningsjoggers er designet til at understøtte kroppens bevægelser, så du ikke skal lade dig begrænse af dit tøj. Disse atletiske underdele er fremstillet i åndbare og hurtigtørrende materialer som polyester, og holder din krop afkølet under selv de mest intense kampe. Vores slimfit-versioner smyger sig om kroppen og støtter op om din muskulatur, når træningen når sit peak. Loose fit-versionerne med lynlås ved anklerne gør dem nemme at tage af udover dine træningssko eller speakers, så du kun skal bruge tid på det vigtigste.

Afslappet design, uovertruffet komfort og performance

Når vi laver nye versioner af vores adidas Originals joggingbukser til mænd, så læner vi os op ad vores originale designs. I begyndelsen, blev vores joggingbukser skabt til atleter, men de er hurtigt blevet et must have i enhver sporty garderobe. Disse ikoniske bukser med 3-Stripes og slim cut fremviser dine yndlingssneakers og er fremstillet i elastisk polyester, som giver dig nok stretch til, at du kan føle dig komfortabel dagen lang. Hvis du søger et mere blødt og afslappet hverdagslook, er vores træningsbukser i French Terry søndagens bedste ven. Disse ben-forkælende bukser tilbydes i mange forskellige fits og farver fra sort til pink og camoflage.