alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Mænd · Originals · Jakker

 
[141]
Størrelsesudvalg
Pris
239 kr. - 13.000 kr.
23913000
1 / 3
Side:af 3

adidas Originals jakker til herrer: ren overtøjs-kræs på programmet

Superlativerne står i kø hos Originals. Især for dig, der elsker et tilbageblik i arkiverne kombineret med et nutidigt tvist. Masser af farver, retro, streetwear og atletiske snit, adidas Originals jakker til herrer har det hele. Du er sikret et personligt look fra kulturarvslinjen, der også giver dig elementer fra subkulturer, som hiphop og skating. Herrer med en ungdommelig smag og fart på, find jeres nye overtøj i de skarpskårede kollektioner med plads til bevægelse. Åndbare membraner indbygget i materialerne gør, at adidas Originals jakker til herrer holder dig tør, så du ikke behøver skelne mellem hverdag og sport. Få i stedet brugt din nye jakke maksimalt – uanset om det er parret med et par løbesko eller et par sneakers. Der er dømt vintagestil mikset med moderne, og din svaghed for et oldschool-tvist vil brænde igennem.

adidas Originals jakker til herrer – en klar attitude gennem overtøjet

Du vil ikke gå ned på adidas Originals jakker til herrer? Det kommer heller ikke til at ske takket være helårskollektioner. Lækre dunjakker med naturfyld, praktiske veste eller funktionelle træningsjakker. Skift til den rette model i forhold til sport og årstid og nyd et look i bæredygtighedens tegn. Overtøj i genanvendte materialer sætter miljøbevidstheden i perspektiv og reducerer emissioner. Regn, sne, blæst eller solskin. adidas Originals jakker til ham er dit farverige indspark på en gråvejrsdag. Med Trefoil-logoet som det bærende emblem kan ingen modstand vælte dig omkuld. Brug jakkernes funktionelle detaljer til at beskytte dig selv med foret hætte med snøre, oprejst krave for vindafskærmning eller velcroluk om håndleddene. adidas Originals jakker til herrer skinner igennem med en fleksibilitet, der er perfekt til omskiftelige vejrtyper. Guld, grøn eller mønstret. Originals-serien holder hånden under dine præferencer og dit vovemod til at gå i mod strømmen og samtidig holde dig komfortabel året rundt.