alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Yogashorts til damer

 
[15]
Kvinder Yoga Sort Techfit Period-Proof korte tights, 7,5 cmKvinder Yoga Sort Techfit Period-Proof korte tights, 7,5 cm

Techfit Period-Proof korte tights, 7,5 cm

Kvinder Yoga

Bøj og stræk i adidas yogashorts til damer

Fra downward facing dog til savasana, vores yogashorts til damer støtter dig hele vejen. Find den perfekte underdel i vores brede udvalg af korte leggings, shorts og yogadragter, der alle er skabt med adidas' velkendte kvalitet, design og selvfølgelig vores smarteste teknologier. Hvis du vil gøre noget godt for både din krop og miljøet, skal du gå efter vores yogashort i Primegreen-materialet, der er lavet af 100 procent genanvendte materialer og er en del af vores øgede fokus på bæredygtighed.

Vores designs er inspireret af dig

Hos adidas har vi i årtier skabt tøj til atleter, fordi vi brænder for design, der tager din performance til nye højder. Vi har øje for, hvad du som creator har brug for, og hver evig eneste kollektion er inspireret af dig og din passion. Vores højtaljede shorts yder ekstra støtte omkring taljen, så du får den nødvendige pasform. Om du bevæger dig gennem et inspirerende vinyasa-flow, øver dig på en specifik asana eller kommer helt ned i gear til yin yoga, så hjælper vores brede udvalg af tights dig i yogaens alsidige bevægelser. Yogashorts til damer med ekstra kompression krammer din krop og støtter dig fra start til slut. Ikke to yogis er ens, hvilket betyder et stort udvalg af designs, fit og pasform. Fra klassiske monokrome shorts til de farverige versioner med spændende prints – vi designer til dig.

Innovative yogashorts til kvinder med teknologiske detaljer

Primeknit-shorts sørger for, at dine korte tights ikke kravler op eller glider ned. Det lette materiale holder dig tør, også under intens træning eller svedig hot yoga. Med strategiske mesh-paneler og elastisk talje får du shorts, som ikke begrænser dig i dine bevægelser. Kombineret med vores mest svedtransporterende AEROREADY-materiale bliver fugten ledt væk fra kroppen og hjælper med at regulere din kropstemperatur.