alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Tilbehør til kvinder

 
[445]
BRUG 449 KR. FOR AT FÅ 20 % EKSTRA RABAT*

SPAR MED CYBER MONDAY-TILBUD

Gør det til din bedste jul nogensinde og kom ræset i forkøbet. Brug 449 kr. eller mere, og så giver vi dig 20 % ekstra rabat*.
Marimekko Designed for Training rygsæk
Adicolor Cuff hue
LT Daily hue
Faux Fur Pompom hue
Golf halsedisse
Boldnet
Runner 4D AEROREADY kasket
Logo hue
Fleece hue
Rekive Festival taske
Adicolor Classic bæltetaske
Bæltetaske
Hyperreal Trucker kasket
adidas Adventure Toploader rygsæk
COLD.RDY Running Training halsedisse
Adicolor Branded Webbing bæltetaske
Running Gear bæltetaske
Adicolor Classic bæltetaske
Power gymnastikpose
COLD.RDY Running træningshue
Steel flaske, 0,75 l
Classic Future Icon 3-Stripes bæltetaske
True Sports Designed for Training rygsæk
adidas by Stella McCartney yogamåtte
Adicolor Sling taske
Adicolor Reprocessing Classic Roll-Top rygsæk
X- City docker-hat
Adicolor Collegiate Pom hue
Bæltetaske
AEROREADY Baseball Sport kasket
adidas Swim håndklæde, small
Adicolor Classic bæltetaske
Adicolor Archive Toploader rygsæk
Power Canvas rygsæk
Tiro League bold
Love Unites rygsæk
Runner 5P AEROREADY Reflective X-City kasket
Træningshandsker
NZRU Black Ferns Replica rugbybold
Terrex AEROREADY Five-Panel Graphic kasket
Adicolor rygsæk
Back to School Canvas shoppertaske
Camo Festival taske
1 / 10
Side:af 10

Black Friday: tilbehør til kvinder – accessories med stil og funktion!

Hos adidas er vi mere end tøj og fodtøj. Alle vores sponsorerede professionelle atleter har brug for masser af tilbehør i kampen om medaljer. Det samme har alle vores fans. Black Friday: tilbehør til kvinder løber af stablen den sidste fredag i november med masser af rabatter. På vej til sport, skole eller blot frie timer med afslapning i by eller natur. Tasker skal der til, så du kan medbringe alt dit udstyr. Find din faste makker efter dine præferencer. Om det er små, mellem eller store tasker med masser af lommer til opbevaring. Black Friday: tilbehør til kvinder er alt det, der fuldfører dit look. Hold ørerne varme med sportshuer, og beskyt ansigtet mod solen iklædt kasket. Med deres indbyggede UV-beskyttelse bliver det endnu mere trygt og sikkert at være aktiv i direkte sollys. Du kan altid regne med AEROREADY under varme træningspas. Teknologien yder svedtransportering og holder hovedet tørt og komfortabelt.

Fredagsrabatter og tilbehør til kvinder: begge dele til dig!

Ingen boldsport uden bolde. Vi designer læderkugler i tro kopier som dem fra de store turneringer, så du kan spille på lige fod med idolerne. Fredagsrabatter og tilbehør til kvinder er super tilbud og uundværlige items. Sluk tørsten med en af de praktiske vandflasker, som du kan bruge igen og igen. Det er noget, der falder i hak med vores fokus på bæredygtighed, der kommer alle til gode. Tilbehør i 100 procent genanvendt polyester er ingen nyhed. Hos adidas har vi nemlig Primegreen, som for længst er blevet ét af mange flagskibe inden for innovativ miljødesign. Følg dine performances sekund for sekund med et af de funktionelle sportsure! Parér bolde med målmandshandsker forsynet med knopper, der giver øget kontrol, og undgå smerter med hjælp fra benskinner. Tilbehør fra adidas er alt, hvad du har brug for, når sportsuniformen skal fuldføres.