alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

CYBER MONDAY: TILBEHØR TIL KVINDER

 
[107]
Sportswear Sort Logo hueSportswear Sort Logo hue

Logo hue

Sportswear

Fodbold Hvid EKSTRAKLASA PROFodbold Hvid EKSTRAKLASA PRO

EKSTRAKLASA PRO

Fodbold

1 / 3
Side:af 3

Black Friday: tilbehør til kvinder – accessories med stil og funktion!

Hos adidas er vi mere end tøj og fodtøj. Alle vores sponsorerede professionelle atleter har brug for masser af tilbehør i kampen om medaljer. Det samme har alle vores fans. Black Friday: tilbehør til kvinder løber af stablen den sidste fredag i november med masser af rabatter. På vej til sport, skole eller blot frie timer med afslapning i by eller natur. Tasker skal der til, så du kan medbringe alt dit udstyr. Find din faste makker efter dine præferencer. Om det er små, mellem eller store tasker med masser af lommer til opbevaring. Black Friday: tilbehør til kvinder er alt det, der fuldfører dit look. Hold ørerne varme med sportshuer, og beskyt ansigtet mod solen iklædt kasket. Med deres indbyggede UV-beskyttelse bliver det endnu mere trygt og sikkert at være aktiv i direkte sollys. Du kan altid regne med AEROREADY under varme træningspas. Teknologien yder svedtransportering og holder hovedet tørt og komfortabelt.

Fredagsrabatter og tilbehør til kvinder: begge dele til dig!

Ingen boldsport uden bolde. Vi designer læderkugler i tro kopier som dem fra de store turneringer, så du kan spille på lige fod med idolerne. Fredagsrabatter og tilbehør til kvinder er super tilbud og uundværlige items. Sluk tørsten med en af de praktiske vandflasker, som du kan bruge igen og igen. Det er noget, der falder i hak med vores fokus på bæredygtighed, der kommer alle til gode. Tilbehør i 100 procent genanvendt polyester er ingen nyhed. Hos adidas har vi nemlig Primegreen, som for længst er blevet ét af mange flagskibe inden for innovativ miljødesign. Følg dine performances sekund for sekund med et af de funktionelle sportsure! Parér bolde med målmandshandsker forsynet med knopper, der giver øget kontrol, og undgå smerter med hjælp fra benskinner. Tilbehør fra adidas er alt, hvad du har brug for, når sportsuniformen skal fuldføres.