alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

træningstasker til kvinder

 
[116]
1 / 3
Side:af 3

Få plads til det hele med træningstasker til kvinder fra adidas

Vi ved alle godt, at det er det indre, der tæller. Men fortjener dit lækre træningstøj ikke en taske, der passer? Den gamle sportstaske, som du ikke kan huske, hvor du egentlig har fundet, fortjener også en opgradering, f.eks. til en flot sportstaske eller rygsæk i 4ATHLTS-serien, der er skabt til alle sports- og træningselskere, eller en bæredygtig taske fra Parley-kollektionen, som er fremstillet af havplast. Udforsk sortimentet af træningstasker til kvinder hos adidas.

En taske, der kan rumme dig

Går du også ind for rummelighed? Der skal være plads til alle – de ting, du skal bruge til din træning. Derfor er det en god idé at overveje, hvor meget plads du egentlig har brug for. Har du som regel bare et par tights, en T-shirt og et håndklæde i tasken? Eller er du udstyrstypen, som altid slæber rundt på løbesko, makeuptaske og adskillige drikkedunke? Det er relevante overvejelser, og uanset hvilke pladsbehov du har, finder du topkvalificerede bud i vores udvalg af træningstasker til kvinder.

Praktiske og stilfulde træningstasker fra adidas

Når det er tid til at få pulsen op og sved på panden, må hverdagens gøremål ikke forstyrre dig. Når du pakker træningstasken, må omverdenen gerne pakke sammen og lade dig fokusere på gentagelser, rutiner og romaskinen. Undgå den ekstra transport, og tag direkte fra arbejdet til træningen med en taske, som har plads til det hele – også på dage, hvor du føler, at du har mindre overskud. Gør dig selv og din gradvis bedre kondition en tjeneste, og sørg for, at din træningstaske passer til alle dine behov.