alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Træningshandsker til kvinder

 
[8]
Kvinder Løb Sort adidas by Stella McCartney handskerKvinder Løb Sort adidas by Stella McCartney handsker

adidas by Stella McCartney handsker

Kvinder Løb

Løb Sort COLD.RDY Løb Training handskerLøb Sort COLD.RDY Løb Training handsker

COLD.RDY Løb Training handsker

Løb

Trail-Løb Sort AEROREADY handskerTrail-Løb Sort AEROREADY handsker

AEROREADY handsker

Trail-Løb

Løb Sort Versatile Climalite handskerLøb Sort Versatile Climalite handsker

Versatile Climalite handsker

Løb

Fitness Og Træning Sort Graphic Training handskerFitness Og Træning Sort Graphic Training handsker

Graphic Training handsker

Fitness Og Træning

adidas træningshandsker til kvinder, som tør gribe efter guldet

Hos adidas ved vi, hvor vigtigt dit gear er. Det er det, som gør forskellen for din performance. Når du vil løfte tungt, løbe hutigt, ro stærkere eller slå hårdere, vil dit tøj og udstyr spille en vigtig del i, om du kan nå dine mål. Du skal ikke lade dig begrænse, men støttes hele vejen. adidas træningshandsker til kvinder er lavet til alle former for sport. Vores lødehandsker i COLD.RDY-materiale, holder dine hænder varme, når du vil ud og ligge kilometer bag dig i den bidende kulde. De har touch screen-kompatible fingre, så du ikke skal tage handskerne af for at betjene din telefonen. Skift musik, tag opkald eller hold styr på din rute, uden at gå på kompromis med din komfort. Isolationen holder dine fingre varme og din selvtillid høj. De reflekterende detaljer hjælper tilmed med at øge din synlighed, hvilket giver en tryggere løbetur, når mørket falder på.

Løft tungt og selvstikkert med vores træningshandsker til kvinder 

Et lækkert træningsoutfit kan være det, som afgør, om din dag bliver på sofaen eller til træning. Derfor kommer vores træningshandsker altid i klassiske, strømlinede designs, som nemt bliver prikken over i'et i din træningsgarderobe. Når du ved, at dit gear både har din komfort og din stil for øje, så er der ingen undskyldninger for at blive indendørs og undlade din træning. Vores handsker styrker dit greb, så det eneste, du skal fokusere på, er at slå din PM. De elastiske håndflader med fladt, strikket design øger grebet og giver dine handsker ekstra kant. Den læderagtige overflade på vores fingerløse modeller er perfekte til den tunge træning i centeret eller den hårde tur ved roret. Vores træningshandkser vil mere, og derfor øger det elastiske, strikkede design din bevægelighed, samtidigt med at det understøtter dit greb.