alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Træningsshorts

 
[252]
1 / 6
Side:af 6

Træningsshorts venter på at blive brugt til alle dine sessions

Når træningen kalder, skal det rette tøj hives frem fra garderoben, ned i sportstasken og så afsted. Du kan være på forkant med din performance ved at benytte et par træningsshorts skabt til formålet. Hos adidas går styling og funktionalitet op i en højere enhed, så du med personlig stil og fuld teknologi kan presse dig selv maksimalt. Komforten sørger vi også for med masser af genanvendelighed. Better Cotton-initiativet forbedrer den globale bomuldsdyrkning, mens hav- og strandaffald bliver genbrugt, så det kan indgå i vores fremstillingsprocesser. Alle disse miljøvenlige aspekter - kombineret med teknologier som AEROREADY, giver dig træningsshorts med mening og komfort. Svedtransporterende elementer holder benene tørre og får dig til at glemme alt om hårde fysiske anstrengelser. Træningsshorts er din redning derhjemme på stuegulvet til armbøjninger, men også når du er klar til kamp og konkurrencer på ypperste niveau.

Fitness shorts: når formen skal vedligeholdes og forbedres

Står den på holdtræning i fitnesscenteret, individuel fysisk træning eller en blanding? Så dækker træningsshorts alle dine behov. Praktiske sideslidser lader dig uforstyrret gå ned i squats eller løfte jern på alle mulige måder. Rul rundt på en pilatesbold, eller stræk ud på en yogamåtte. Dyrk kampsport, nyd en times massage eller spurt afsted på løbebåndet. Alt sammen i træningsshorts, der tilpasser sig kroppens bevægelser. Blødt og strækbart stof giver dig den rette fleksibilitet, så du kan træne løs i alle tænkelige kropspositioner. Dine ben er fri til at få det maksimale ud af din performance. Træningsshorts til børn eller voksne. Hele familien kan træne sammen eller hver for sig. Elastisk taljebånd og justerbar snøre sørger for fleksible indstillingsmuligheder og perfekt pasform. Korte maratonshorts, lange basketballshorts eller noget midt imellem. Forskellige længder åbner op for træning på alle tænkelige måder.