alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Udsalg af drengetøj

 
[395]
Pris
59 kr. - 700 kr.
59700
1 / 9
Side:af 9

Stort udsalg af drengetøj til familiens yngste creators

Nu kan du nemt give dit barn et stort forspring i tøj fra adidas, som er lavet til aktive børns unikke bevægelser. Fra det varme vejr til det koldere klima, så kan du gå på opdagelse i vores store udsalg af drengetøj. Du sparer både penge og giver din dreng tøj på, som er åndbart, stiligt og med flere af adidas' nyeste teknologier. Fra afslappede T-shirts til bukser og hættetrøjer. Der er noget for alle i udsalget, uden at det springer budgettet.

Kæmpe outlet med drengetøj – Få gennemtestede teknologier og tidløst design

adidas er kendt for at skabe nogle af markedets mest banebrydende teknologier. Det åndbare AEROREADY-materiale lader huden ånde og giver overlegen termoregulering dagen igennem. Det bløde bomuld er perfekt til hverdagsbrug, fordi det er åndbart og blødt mod huden. Børn er konstant i bevægelse, og derfor er det vigtigt, at materialerne ikke begrænser dem i deres leg og sport. Det store outlet af drengetøj byder på et væld af farver, fra pink til blå, grøn, gul og alt derimellem. Du får også nogle vildt fede mønstre og prints, som kan sammensættes med matchende bukser eller med kontrasterende prints og farver for et spændende og unikt look.

Vis dedikationen til sporten i adidas Originals retro-look

Der er få ting, som taler så meget for sig selv som adidas’ velkendte Trefoil-logo på en Originals hoodie med matchende bukser, og de findes ofte i vores outlet med drengetøj. Det er et tidløst design til både børn og voksne, som ikke bare er behageligt, men et stykke levende modehistorie. Få stor rabat på dit barns næste adidas-sæt; der er mange at gå på opdagelse i. Vil du ikke bare spare penge, men også gøre noget godt for miljøet, så vælg tøj mærket med BCE fra Better Cotton Initiative. Så er du med til at forbedre forholdende for producenter samt at støtte en mere bæredytig produktion. Du finder et bredt udvalg her i vores store udsalg af drengetøj.