alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Drenge · Tights

 
[5]

Strømpebukser til drenge - den bedste ven til træningen

Lad de tidlige år danne grobund for masser af motion nu og fremover. I de rette looks bliver drengebørn klar til et aktivt liv med kammeratskab, sejre, nederlag og en sund livsstil. Alt hører med. Naturligvis også strømpebukser til drenge. Veltrænede eller nystartede sportsben. Et par tætsiddende sportsbukser er vejen frem mod færre muskelvibrationer, så de kære ben er knap så trætte dagen efter en fodboldkamp, når skoleklokken igen ringer 8. Gennemblødte træningsdage skaber irritation og ekstra forstyrrelser, som drenge i alle aldre kan undgå. Med AEROREADY-teknologien integreret er der sikret tørre ben fra membranernes fugtabsorberende effekt. Disse tights til drenge indeholder godt med materialet elastan. Det bliver så godt for friske drenge at kunne sparke bolden i kassen og øve nye løbemønstre med fri bevægelighed. En ekstra sikkerhed på løbestier og fodboldbaner fås via refleksdetaljer, som synliggør de aktive ben.

Tights til drenge – juniorstørrelser til alle sportsgutter i familien

Formsyede pasformer og elastiske taljer. Strømpebukser til drenge sidder uden dikkedarer. En støttende fornemmelse gør det ekstra behageligt at være sporty. Yderligere indsatser i mesh baner vejen for optimeret ventilation, som enhver dreng vil sætte pris på. Med adidas lærer børn det fra starten - at bæredygtighed er vigtigt for nutiden og fremtiden. Med tights til drenge i genanvendt polyester reduceres emissioner og resurser. Bløde bagsider på bukserne får selv de yngste drengebørn i sportshumør. Lige fra de første skridt skal tages med komfort og op til de højere aldersklasser med boldøje og masser af fart. Der er dømt hurtige træk og kontrol med boldomgangen i strømpebukser til drenge, som helt uden flagrende tekstiler reducerer alle forstyrrelser under sport. Lange forede designs til vinterens udendørstræning eller korte varianter, som gør spinningtimerne til en ekstra fornøjelse. Tights er alle sæsonernes yndlingsbukser, der altid hører til, når juniortasken skal pakkes.