alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Shorts til drenge

 
[119]
Arsenal 21/22 hjemmebaneshorts
Designed 2 Move shorts
Mo Salah 3-Stripes shorts
Club Tennis 3-Stripes shorts
Entrada 22 shorts
Club Tennis 3-Stripes shorts
Entrada 22 shorts
adidas Essentials shorts
Sweden 22 hjemmebaneshorts
Adicolor shorts
adidas Essentials 3-Stripes shorts
Juventus 21/22 hjemmebaneshorts
3-Stripes shorts
adidas Tiro x LEGO® Downtime shorts
3G Speed Reversible shorts
Manchester United 22/23 hjemmebaneshorts
adidas Essentials 3-Stripes Chelsea shorts
Juventus 22/23 hjemmebaneshorts
adidas SPRT Collection shorts
Ultimate365 Justerbare golfshorts
Entrada 22 træningsshorts
Donovan Mitchell shorts
Juventus 22/23 tredjeshorts
AEROREADY shorts
Training Equipment shorts
Messi shorts
Badge of Sport shorts
Belgium 22 udebaneshorts
Arsenal 22/23 tredjeshorts
Germany 22 hjemmebaneshorts
Designed for Sport AEROREADY Training shorts
Big Kids Trae Young shorts
Future Icons Badge of Sport shorts
Spain 22 hjemmebaneshorts
Germany Goalkeeper hjemmebaneshorts
Germany 22 udebaneshorts
adidas x LEGO® VIDIYO™ shorts
Future Icons Badge of Sport shorts
Adicolor shorts
Messi Half bukser
Pogba 2-in-1 shorts
HEAT.RDY shorts
XFG AEROREADY Sport shorts
1 / 3
Side:af 3

Shorts til drenge: når bolden skal tæmmes til perfektion

Shortsvejr er det bedste vejr, når man er barn og bare ønsker at lege sig gennem dagen. En energisk livsstil lægges for dagen og outfittet skal matche humøret. Shorts til drenge redder enhver fritidsaftale eller aftale i sportsklubben. Ungerne lærer fra start, at bæredygtighed er vejen frem. Shorts til drenge viser vejen i Primegreen med 100 procent genanvendt polyester. Mens Better Cotton-initiativet for forbedret global bomuldsdyrkning er inspirerende for alle børn. Nu og her kan alle blot tænke på den næste fodboldkamp eller en tur i fitness. Det er tid til at give sig maksimalt. Og lade HEAT.RDY tage sig af sved og fugt. Teknologien skaber komfort ved at holde benene tørre. En stor fordel, der motiverer til endnu en kamp på grønsværen. Sport er socialt sammenhold og sunde interesser. Naturligvis i kombination med den rette beklædning, hvor shorts til drenge er en klassiker i alle garderober.

Drengeshorts er euforisk lykke på sportsbanen

Endelig er sommeren over os og der skal løbes og leges på kryds og tværs. Både for sjov, men også når talentet skal finpudses i seriøse konkurrencer. Shorts til drenge står distancen med elastiske taljer, der holder pasformen intakt. Tyskland, Spanien eller Belgien. Vis hvem dit barn hepper på i landsholdsshorts. Eller vælg yndlingsklubben med logoet tronende majestætisk. Dit barn eller en anden dreng, du kender, vil selvfølgelig have adidas ligesom alle kammeraterne. Selv de yngste kender logoet og kvaliteten. Mode og funktionalitet forenes på alle ledder og kanter. Så vejen til sejr og succes bliver kortere. Svømmeshorts, sportsshorts eller afslappede hverdagsshorts. Shorts til drenge klæder friske børn på som anfører i kampens hede. Men også når ungerne slænger dig på sofaen med vennerne til en omgang på spillekonsollen. Alt er skabt for optimeret velbefindende. Så se med her alle drenge fra 0-16 år.