alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Shorts til drenge

 
[110]
CYBER MONDAY 20 % EKSTRA RABAT
Pris
90 kr. - 379 kr.
90379
1 / 3
Side:af 3

Shorts til drenge: når bolden skal tæmmes til perfektion

Shortsvejr er det bedste vejr, når man er barn og bare ønsker at lege sig gennem dagen. En energisk livsstil lægges for dagen og outfittet skal matche humøret. Shorts til drenge redder enhver fritidsaftale eller aftale i sportsklubben. Ungerne lærer fra start, at bæredygtighed er vejen frem. Shorts til drenge viser vejen i Primegreen med 100 procent genanvendt polyester. Mens Better Cotton-initiativet for forbedret global bomuldsdyrkning er inspirerende for alle børn. Nu og her kan alle blot tænke på den næste fodboldkamp eller en tur i fitness. Det er tid til at give sig maksimalt. Og lade HEAT.RDY tage sig af sved og fugt. Teknologien skaber komfort ved at holde benene tørre. En stor fordel, der motiverer til endnu en kamp på grønsværen. Sport er socialt sammenhold og sunde interesser. Naturligvis i kombination med den rette beklædning, hvor shorts til drenge er en klassiker i alle garderober.

Drengeshorts er euforisk lykke på sportsbanen

Endelig er sommeren over os og der skal løbes og leges på kryds og tværs. Både for sjov, men også når talentet skal finpudses i seriøse konkurrencer. Shorts til drenge står distancen med elastiske taljer, der holder pasformen intakt. Tyskland, Spanien eller Belgien. Vis hvem dit barn hepper på i landsholdsshorts. Eller vælg yndlingsklubben med logoet tronende majestætisk. Dit barn eller en anden dreng, du kender, vil selvfølgelig have adidas ligesom alle kammeraterne. Selv de yngste kender logoet og kvaliteten. Mode og funktionalitet forenes på alle ledder og kanter. Så vejen til sejr og succes bliver kortere. Svømmeshorts, sportsshorts eller afslappede hverdagsshorts. Shorts til drenge klæder friske børn på som anfører i kampens hede. Men også når ungerne slænger dig på sofaen med vennerne til en omgang på spillekonsollen. Alt er skabt for optimeret velbefindende. Så se med her alle drenge fra 0-16 år.