alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Drenge · Joggingbukser

 
[29]

Fri udfoldelse og ekstra power iført bæredygtige joggere til drenge

Skal fodboldbanen og hverdagen indtages med nye portioner selvtillid og fuld power? Et par tætsiddende og stramme joggingbukser til drenge i letvægtsmaterialer går i ét med børns aktive bevægelser, så ny magi kan opstå, når dit barn kaster sig over de helt svære driblinger og afgørende målskud. De bløde fornemmelser fragtes videre til hverdagen med tynde joggers til drenge fremstillet af bæredygtige materialer såsom genanvendt polyester. Den banebrydende genbrugsfilosofi skærer kraftigt ned på forbruget af naturens ressourcer, mens udledningen af emissioner minimeres. Better Cotton er initiativet, der tager kærlig hånd om den globale bomuldsdyrkning og producenters vilkår, så I med øget god samvittighed kan supplere garderoben med et par bæredygtige joggere til drenge.

Sublimt fit og klimakontrol med tynde joggers til drenge fra adidas

Fuld spurt. Velkoordinerede skud. Heftige løbeture henover banens grønne græs. Joggere til drenge tilsat AEROREADY støtter op om dit barns bevægelser ved aktivt at absorbere fugt. Huden holdes tør, så komforten bevares fra start til slut. Ventilerende indsatser i mesh ved knæene får bugt med de sidste varmegener, så dit barn kan holde fokus på bolden og hverdagens varierende aktiviteter. Hvor intet vover, intet vinder. Dit barn er i hvert fald beredt iført strækbare drenge joggingbukser med elastisk talje, der omslutter livet og skaber et sublimt fit.

Føj kant til dit barns outfit med fanbaserede eller retro drenge joggingbukser

Dit barns support synliggjort med et par fanbaserede joggere til drenge, der hylder de store klubber og landshold. Støtten til de store hold gøres synlig med vævede mærker. Et ekstra finish er tilføjet med klassiske farver og gode snit. 3-Stripes langs ben er det retro-baserede og ikoniske look, der har defineret modeverden gennem årtier. Fortiden trænger ind i nutiden, når vi sammen hylder de ikoniske modeller, der er for gode til at lade forgå. Tidens største sportsstjerner og musikere har for længst taget det skelsættende look til sig.