alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Badedragter til babyer

 
[21]

Fokus på bæredygtighed og komfort med strækbare badedragter til babyer

Til familiens yngste medlemmer. Det er dem vi gerne vil værne om en ekstra tand og pakke ind i bløde, komfortable fornemmelser. Til dem har adidas kreeret en kollektion af strækbare og bløde badedragter til babyer i holdbart Infinitex Fitness-stof, som giver dit barn mulighed for at bevæge sig frit, når der skal leges og svømmes i bassin og hav. De letvægtige materialer følger dit barns bevægelse uden tyngende fornemmelser. Den optimale følgesvend, når der skal hoppes, springes og leges 10-20-30 i bassinet. Samtidig er materialerne ofte genanvendte og består blandt andet af genbrugt polyester eller ECONYL®-garn. Det innovative garn er spundet af fiskenet og kasseret nylon. Det betyder et formindsket ressourceforbrug og en reduceret udledning af emissioner. Alt det, så du kan klæde dit barn på i en bæredygtig babybadedragt.

En rå og sporty badedragt til drenge tilsat de historiske 3-Stripes

Rå designs og sporty appeal tilsat de legendariske 3-Stripes langs lår og ben. Trendy drengebadetøj, så din lille atlet kan stå distancen, når det våde element skal udforskes til fulde. Sjove grafiske mønstre og pangfarver giver rig råderum for kreativiteten, mens det strømlinede design går godt i spænd med enhver af garderobens overdele. 100% klorresistente egenskaber og smart vandafvisende finish skaber ekstra beskyttelse i vandet. Juster dine badedragter til babyer med de elastiske taljer og indvendige løbesnore. Sublim pasform leveret fra start til slut.

En detaljeorienteret babybadedragt til de små vandhunde

Gode detaljer giver ekstra komfort og funktionalitet til tiden i vandet. En babybadedragt med beskyttende indertights i mesh skaber fuld beskyttelse og tildækning. Også når der bliver gået til den i det våde element. Baglommer med velcrolukning gør det muligt at gemme mindre genstande af vejen. En god idé er at tømme lommen, inden dit barn hopper i vandet.