alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Yoga for baby

 
[74]
1 / 2
Side:af 2

Giv roen og bevægeligheden videre med tøj designet til yoga for børn

Børneyoga har vundet indpas de senere år, med god grund. Roen og de sjove bevægelser er gode for børns kroppe. Start morgenen med solhilsner i haven med ungerne og lad dig inspirere af adidastøj designet til yoga for børn. De sjove print og sprudlende farver, lader hele familien træde ind i et legesygt mindset. Fra shorts til lange leggings. Fulde sæt eller mix and match. Vores kollektioner med fokus på yoga til babyer og børn er fyldt med træningstøj, som dit barn vil elske. Du kan ligeså godt gøre plads på den forrreste hylde, for kollektionerne er fyldt med dit barns nye favoritter. Den høje, flade talje sørger for optimal pasform og komfort, så der ikke er nogle steder som strammer eller gnider mod huden. Strategisk placerede mesh-paneler giver ekstra bevægelighed og de åndbare materialer holder kroppen tør.

Yoga for børn: Med plads til leg og familietid

De løse shorts i lærredsvævning med 100 % genanvendt polyester og for i mesh, har en ekstra lomme i sidesømmen, så de vigtigste ting er tæt ved kroppen. De passer både til yoga, men også til løb, idræt i skolen og til vandkamp i haven. AEROREADY teknologien transporterer fugten væk fra kroppen og hjælper med, at holde en behagelig kropstemperatur. I vores kollektioner designet til yoga for børn, findes der lækre sæt med T-shirts, toppe og hættetrøjer. Kombiner kontrasterende farver eller køb et fuldt sæt, for et gennemført og legesygt look. De skønne hættetrøjer med bred lynlås og AEROREADY materiale har et løst fit og lader dit barn bevæge sig frit. Børn skal løbe og lege. De skal ikke begrænses af deres tøj. Derfor er alt vores tøj til babyer, børn og unge lavet med optimal bevægelighed i tankerne.