alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skitøj til børn

 
[2]
Boys Sportswear Hvid Aaron Kai windbreakerBoys Sportswear Hvid Aaron Kai windbreaker

Aaron Kai windbreaker

Boys Sportswear

Girls Vintersport Sort COLD.RDY Full-Zip hættetrøjeGirls Vintersport Sort COLD.RDY Full-Zip hættetrøje

COLD.RDY Full-Zip hættetrøje

Girls Vintersport

Skitøj til børn – ud i kulden med varme på

Lev op til dit ansvar som forælder med at klæde ungerne bedst muligt på. Du har naturligvis adidas ved din side som fast assistent, der tager sig af alt det tekniske og designmæssige. Når vinteren banker på, venter snottede næser og iskolde hænder i børnehaven eller skolegården, hvis ikke tøjet er på plads. Skitøj til børn er en garanti for varme på kolde dage – lige så tiltrængt, som børn elsker det. Den årlige skiferie eller hverdagsleg og sport. Skitøj til børn klarer det hele. Her er ingen begrænsninger, men teknologiske innovationer, der arbejder for kroppens ve og vel. PrimaLoft® er skabt til både at holde vind og vand ude. Dermed er der garanti for både isolering og tørhed. På overskyede dage med frost og finregn er dunjakker klar til at modstå begge dele.

Skitøj til børn: fra undertøj til yderste lag

Sne, regn og slud. Send trygt børn ud i kulde med elementer dryssende ned fra oven. adidas skitøj til børn holder distancen, så der kan leges i fri bevægelighed uden hensyntagen til vejret. Slidstærke indsatser på knæene sikrer lang holdbarhed. Vores skitøj er designet med børn i øjenhøjde, så der er dømt action over feltet. Ventilationskanaler strategisk placeret på ski- og snowboardjakker sørger for ekstra udluftning og et behageligt kropsklima. GORE-TEX® med sine åndbare og vandtætte egenskaber sørger for enestående beskyttelse, når der tumles i vandpytter eller løbes på ski. Der er garanti for glade hvin og et tørt barn, når legen er overstået. Hurtigtørrende materialer bliver klar natten over, så endnu en dag startes med udendørsaktiviteter om vinteren. For at reducere emissioner og resurser har vi fokus på genanvendelighed, der på alle mulige måder har dine poder og naturen i fokus. Så lad det sne og lad det regne med visheden om maksimal tørhed og varme.