alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Børn · Træningsbukser

 
[147]
Drenge / Piger
Pris
118 kr. - 529 kr.
118529
1 / 4
Side:af 4

Klæd dit barn på i strækbare og miljøbevidste joggingbukser til børn

Ingen tid at spilde. Fuld fart frem. Verden skal opleves og udforskes. Fra udfoldelse og leg i skolegården til ugentlig fodboldtræning og de nervepirrende kampe mod rivalerne. Alsidige joggingbukser til børn giver fuld opbakning til dit barns aktivitetsniveau ved at levere en blød, strækbar fornemmelse til hverdag og træning. De mange adidas træningsbukser til børn er fremstillet af materialer som blød, genanvendt polyester, der sætter klimaet og miljøet på dagsordenen ved at eliminere en stor del af de emissioner, der ellers er forbundet med produktion. Med genbrugstilgangen skærer vi samtidig ned på forbruget af ressourcer.

Varmegener kontrolleret med klimaregulerende børnetræningsbukser fra adidas

Aktiv udfoldelse kan hurtigt lede til ekstra sved på pande og krop. Tag fuld kontrol over gener forårsaget af varme med de klimakontrollerende teknologier og detaljer tilføjet træningsbukserne til børn fra adidas. AEROREADY er den skelsættende teknologi, der aktivt går ind og absorberer fugt fra huden. I takt med at dit barn skruer op for tempoet i hverdagen, kan du vide dig sikker, at det er med tørre fornemmelser til følge. Svedtransporterende stof og ventilerende mesh-indsatser ved knæ bringer friske, kølige og tørre fornemmelser til en aktiv hverdag.

Alsidige dele, der bringer dit barn fra træning til bybillede

Dyrk det spektakulære retro-look med legendariske 3-Stripes langs ben. Det modedikterende udtryk og finish tilsat joggingbukser til børn har været de seneste årtiers go-to look – dyrket overalt i verden. Det er yndet blandt sportsstjerner og hiphop-idoler og er en udødelig klassiker, der aldrig finder vej ud af modebilledet. Dit barns passion og støtte til de store klubber og landshold synliggøres med et par fanbaserede børnetræningsbukser, hvor indvævede fanmærker understreger supporten. Klassiske farver og rene linjer er det alsidige udtryk, som bringer dit barn fra de aktive stunder videre til gadebilledet uden behov for at skifte undervejs.