alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Terrex-børnesko

 
[44]

Smarte, sikre og behagelige adidas Terrex-børnesko

Terrex er en serie af lækre produkter til vandring, hvor vi her har udvalgt børneskoene fra denne serie. Det er sko, som er skabt til at give både komfort og sikkerhed, selv på barsk underlag og under barske vejrforhold. Derfor er her også produkter, hvor du støder på det velkendte Gore-Tex™, som er noget af det ypperste til at sikre mod fugt og vand. Continental™ Rubber-ydersåle er også at finde i flere af produkterne, og ja, de er udviklet med henblik på at sikre bedst muligt greb fra eksperterne, som ellers også laver dæk. Mange af skoene går også op om anklen, hvor de er med til at give det sårbare ankelled lidt ekstra komfort og beskyttelse.

Naturen er fantastisk og opleves bedst på gåben

Naturen omkring os er jo fantastisk, når bare vi får øjnene op for det. Den bedste måde at gøre dette på er ved at gå ud i den og opleve den. adidas Terrex-børnesko er med til at sikre, at dette kan blive en både god og tryg oplevelse. Der er ikke bare arbejdet for at løse problemer med fugt, men også med at sikre et godt og solidt greb på selv drilsk underlag samt skabe en komfort og beskyttelse, der er optimal for unge, sårbare fødder, som stadig udvikles.

Behandl skoene godt, og de behandler fødderne godt

Sko er naturligvis skabt til at bruges, og dette gælder i særdeleshed vandresko som disse adidas Terrex-børnesko. Det er en god ide at sørge for at holde skoene rimeligt rene og gerne skylle sålen og børste oversiden, hvis de har været i mudder eller bare rigtigt skidt vejr. Lad dem tørre ved stuetemperatur, da andet kan beskadige dem. Læs også den medfølgende anvisning, som fortæller om den optimale pleje af netop det par sko, da det afhænger af hvert enkelt pars materialer og konstruktion.