alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Børn · Sort · Sko

 
[253]
1 / 6
Side:af 6

Alsidige sorte sko til piger med støddæmpende og stabiliserende effekter

adidas hjælper dit barn gennem hverdag og træning i alsidige sorte sko til piger, der matcher store dele af garderobens indhold. Fra de simple jeans, der for længst har indfundet sig blandt favoritterne, til de spraglede kjoler og træningsoutfit. Kombinationsmulighederne er uendelige i tidløse sorte børnesko, som samtidig formår at bringe de gode fornemmelser til dagligdagen. Bounce og EVA er de skelsættende mellemsåler med sublim og beskyttende støddæmpning, så dit barn kan lege og hoppe sine sorte børnesko, der tager kærlig hånd om knæ og led. Med Torsion System skabes der symmetri mellem hæl og forfod. Resultatet er stabile skridt og et langt mere sikkert og solidt fodfæste. Sammen bakker vi op om dit barns bevægelser. Den frie udfoldelse er i fokus med ikoniske og lette allround sorte sko til piger. Skolegården indtages i en retro-udgave, der hylder tidligere tiders klassiske modeller.      

Friske tørre fødder og optimal pasform med børns sorte støvler

Nysgerrighed driver børn vidt omkring. Tiden står aldrig stille. En verdenvventer på at blive opdaget. Uanede mængder af energi og et højt aktivitetsniveau kan let føre til varme, fugtige fødder. Lugtgener afværges og gøres til fortid med sorte sko til piger tilsat den revolutionerende OrthoLite®-indersål. Sålens antibakterielle egenskaber bekæmper aktivt lugt og fugt, så dit barns fødder holdes friske og vellugtende dagen igennem. Anatomisk designede hæle kombineret med et skarpt fokus på åndbarhed og fit bringer ekstra komfort til hverdagen. En fuldendt pasform leveres af den soklignende og sømløse konstruktion, som favner foden på naturlig og optimal vis. Det vandafvisende finish holder dit barns fødder tørre, når vejret viser sig fra sine våde sider. Fra legepladsen til klasselokalet og videre til den ugentlige fodboldtræning, der er ingen grænser med et par detaljeorienteret børnestøvler i sort, der tager højde for livets mange udfordringer og vekslende indhold.