alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Udsalg af sneakers til børn

 
[139]
1 / 3
Side:af 3

Lad dit barn opdage verden med adidas’ udsalg af sneakers til børn

Fuld fart over feltet. Ingen tid at spilde. Verden venter på at blive opdaget og udforsket. Børns energi og eventyrlyst inspirerer og imponerer. Det samme gør dette udsalg af sneakers til børn. Sjove farver. Søde mønstre. Tilsat det rå sportslook, som har kendetegnet adidas i årtier. Trods rabatter og tilbud holder kollektionen ikke igen med de kreative påfund og trendy udtryk til de yngste sportshelte. De årelange traditioner er dog altid til at skimte i de ikoniske designs, som trækker på inspiration fra tidlige tiders modeller. Også teknologien er mødt talstærkt op i dette udsalg af sneakers til børn. En spændstig og letvægtig Boost-mellemsål bakker op om dit barns energiniveau og giver gavmildt igen. For hvert skridt dit barn tager, returnerer sålen energi. Lad blot de små hurtige fødder blive endnu hurtigere. Livet skal leves. Og er der nogle, som forstår at gøre det fuldt ud, så er det de yngste.

Glade små fødder med et omfattende sneakers outlet til børn

Glæd dit barn med et par farverige sneakers på tilbud, som bringer lys og varme til de kolde gråvejrsdage. Skarpe reflekser på overdelen lyser op, så alle kan se, at dit barn er i fuld færd med at finde vej i gadebilledet. Af og til kan det gå vildt for sig til træning og i hverdagen. Tilsæt dit barns aktive udfoldelser en stribe trygge, stabile fornemmelser med sneakers outlet til børn fra adidas. En skridsikker Geoflex-trædeflade lader dit barn stå fast på underlaget, så risikoen for fald og skrid minimeres. Når så det for alvor går vildt for sig, hjælper OrthoLite®-teknologien på vej. Dit barns fødder forbliver friske dagen igennem takket være de antibakterielle og lugthæmmende egenskaber. Imens omfavner sømløs Primeknit dit barns fødder på kærlig og optimal vis. Det soklignende fit støtter op alle de rigtige steder, så glade fødder forbliver glade.