alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Børn · Polstrede jakker

 
[13]

Isolerende dunjakker til piger gør dit barn klar til vintervejret

Hver en årstid har sin charme – i hvert fald hvis du og familien er klædt ordentligt på til omstændighederne. Med de mange isolerende dunjakker til piger fra adidas kan kulde og vintermånederne blot komme an. Dit barn er klar iført en pigedunjakke med kraftig polstring, som indkapsler varmen og leder vind og vintervejr væk fra kroppen. Isoleringen er sammensat af en sublim blanding af bløde fjer og andedun, som skaber ekstra komfort til årets bidende dage. Holdbare og vandresistente DWR-belægninger er det ultimative værn mod vejrets luner og våde sider. Regn, slud og sne holdes ud, så dit barn forbliver tør dagen igennem. Det er den perfekte makker til dit barns ugentlige dage med træning. Fodboldbanen, legepladsen og skolegården kan indtages med ny selvtillid og velvære. En alsidig og trendy quiltet jakke til piger gør dit barn klar til livets mange anledninger og vekslende indhold.

Lad dit barn opdage verden i detaljeorienterede quiltede jakker til piger

Livet står aldrig stille, når du er barn. Der er fuld fart på hele tiden. Verden skal opdages og indtages. Børns store nysgerrighed driver dem vidt, og med adidas’ dunjakker til piger klædes de på med gode snit i mellem til løse pasforme, som giver dit barn rig mulighed for bevægelse og fri udfoldelse. De smarte refleksdetaljer giver desuden et ekstra element af synlighed og sikkerhed i trafikken efter mørkets frembrud. De store hætter tager hånd om dit barns hovedbund og kropstemperatur på kolde, våde dage og kan let tages af op på efter behov. Bak op om en bæredygtig produktion, når du investerer i en isoleret pigejakke med afsæt i Better Cotton. Det betydningsfulde samarbejde støtter op om producenters vilkår og den globale bomuldsdyrkning. Alt sammen mens de polstrede jakker til børn er fremstillet af genanvendt polyester, som nedsætter ressourceforbruget og hindrer udledningen af skadelige emissioner.