alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Sport tights til børn

 
[34]

Giv dit barn et forspring i adidas performance tights til børn

Er dit barn bidt af fodboldens action? Gymnastikkens fart og præcision? Måske har du et barn med masser af energi, som altid er i bevægelse. Hvordan dit barn bevæger sig, betyder ikke noget. Det vigtigste er, at de har tøj, som understøtter deres unikke bevægelser. Vores performance tights med kompression og ekstra elasten sikrer øget bevægelighed til børn - fleksibilitet og holdbarhed er nøgleordene. De støtter lige dér, hvor de energiske børne-bevægelser har brug for det, uden at spænde ben for bevægeligheden.

Performance tights til børn, som vil ud i al slags vejr

Vores leggings og tights fås i et væld af farver og spændende mønstre. Sat sammen med vores fugtafvisende teknologier, bliver fugten holdt væk fra kroppen og sikrer en behagelig kropstemperatur hele dagen. Svedabsorberende materialer opsamler sveden når intensiteten øges, så kroppen holdes tør, selv ved udendørs sport. Bliver dit barn ellevild ved tanken om udendørs sport og leg? Så er vores vinter performance tights til børn det rigtige valg. Den bløde fleece krammer benene og holder godt på varmen.

Lad dit barn udtrykke deres unikke stil i alle situationer

Børn elsker at udtrykke sig gennem leg og tøj. Derfor har vi skabt tights i alle mulige sjove mønstre, farver og looks. Vi er inspirerede af børns legesyge fantasi og har inkorporeret det i vores prints og farvevalg. Med farverig grafik og vores klassiske 3-Stripes design, er det nemt for dem at vælge de leggings, som passer bedst til deres stil. Den strategisk placerede mesh giver både en sporty kant, men er også med til at give ekstra bevægelighed og luftgennemstrømning. Så kan kroppen ånde dagen lang, også når den står på leg og sport fra morgen til aften. Kun fantasien må sætte grænser, derfor er vores leggings skabt til fri bevægelse.