alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Udsalg af adidas Originals til børn

 
[143]
1 / 3
Side:af 3

Klassisk og tidløst udsalg af adidas Orginals til børn

Dette udvalg af Originals til børn kan bæres år efter år. Det klasiske sporty look med ægte 3-Stripres-vibes har siden 1979 været en fast del af aktive creators garderober verden rundt. Børnene er ingen undtagelse her. Om du er på jagt efter de perfekte hverdags-sneakers, træningsjakker, sportstøj, sportstilbehør eller en helt ny træningsgarderobe, så finder du det her. adidas’ udsalg af Originals til børn sparer dig ikke bare penge, men også tid. Vores træningstøj passer til bevægelse og hverdag. De klassiske looks og det store udvalg af prints, designs og pasforme giver med sikkerhed dit barn deres nyes yndlingssæt. Der er ikke flere tøjkriser om morgenen, når de altid ved præcist, hvad de vil have på.

Top til tå: Outlet af adidas Originals til børn

Dit barn bliver garanteret maksimal understøttet gennem designs baseret på mange års erfaring. I adidas’ outlet af Originals til børn får du sneakers med ydersål i slidstærk gummi, som sikrer dit barn optimalt greb på alle underlag. Lette og støttende midtersåle beskytter fødderne ved hårde landinger. De store kollektioner af Originals-sportstøj øger komforten dagen lang. Bløde materialer som fleece bliver kombineret med vores mest åndbare teknologier som AEROREADY, hvor sveden ledes væk fra kroppen, og smarte mesh-paneler øger både ventilation og bevægelighed. 

Træningstøj og -sko til energiske creators med vokseværk

Komforten er alfa omega, når det kommer til dit barn. Derfor finder du i adidas’ udsalg af Originals til børn et bredt udvalg med øget fokus på bevægelighed, holdbarhed og fleksibilitet. Valget af farver og designs er stort. Vores sneakers fås både med og uden snørebånd eller med den såkaldte hook-and-loop-lukkemekanisme, så de nemt selv kan tage dem på. Træningsjakker i vandafvisende materialer beskytter mod vind og vejr. I de koldere måneder kombineres de nemt vores hættetrøjer for ekstra varme og gennemført Trefoil-stil.