alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Kjoler til børn

 
[12]

Ubegrænset kreativitet og udfoldelse med fleksible kjoler til børn

Der findes intet mere oplivende end et barns sind. Nysgerrighed, der overtager og gør verden til den ultimative legeplads. Kreativiteten i fuld flor, mens der hinkes, hoppes og løbes langs gader, stræder og i naturens grønne omgivelser. Bak op om dit barns kreative udfoldelser med fleksible kjoler til børn, der styrker mobiliteten via strækbare materialer og funktionelle detaljer som justerbare elastiske taljer med løbesnore. adidas børnekjoler følger dit barns linjer og giver fri mulighed for bevægelse og leg. Svedtransporterende og afkølende teknologier er dit barns ven i nøden, når der for alvor skrues op for aktivitetsniveauet. Intet der lægger en dæmper på kreativiteten og de aktive udfoldelser.

Bløde fornemmelser med børnekjoler i bæredygtige materialer

Single jersey af 100% bomuld skaber bløde fornemmelser, mens Better Cotton-initiativet resulterer i bæredygtigt bomuld, der støtter op om producenters vilkår og den globale bomuldsdyrkning. De grønne initiativer og bløde egenskaber fortsættes med en kjole til børn i genanvendt polyester. Genbrug betyder et reduceret forbrug af jordens knappe ressourcer og en betydelig reducering af skadelige emissioner. Handl ansvarligt tøj med gode fornemmelser. Sammen gør vi en indsats for at skabe en bedre verden.

Suppler garderoben med en alsidig kjole til børn

Gør hver dag til en fest med kjoler til børn i sjove print og flotte grafiske detaljer. Livlige farver styrker det kreative moment, mens klassisk farvevalg supplerer enhver af garderobens dele. 3-Stripes langs ærmer og stort Trefoil på bryst og mave gør dit barn til en del af adidas’ legendariske historie. Årti efter årti har vi leveret innovativt sportstøj, der optimerer ydeevne, komfort og det unikke look. Med de alsidige børnekjoler kan I sammen lege med udtrykket og bringe nye mængder af livsglæde til hverdagen, børnefødselsdagen og sommerferien. Dyrk det afslappede look med løse og almindelige pasforme.