alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Løbesko til børn

 
[19]

Gå på opdagelse i et stort udvalg af børneløbesko til både inden- og udendørsbrug. Vores løbesko er designet til børns unikke bevægelser og finurlige fantasi.

Løbesko til børn med masser af energi

Børn bevæger sig på deres egen måde. De leger, løber og går direkte efter det næste eventyr. Derfor skal de have sko, der kan følge med i deres høje tempo. Alle adidas' løbesko til børn er designet med børns unikke bevægelsesmønster for øje. Du finder flere af vores populære modeller i børnestørrelse. De ligner originalerne, men er blevet re-designet til den voksende fod. Køb løbesko til de mindste spækket med vores nyeste teknologier og åndbare materialer. Til børn med ekstra meget energi, kan du vælge designs med mesh-kant, hvilket øger skoenes åndbarhed og luftgennemstrømning.

Moderne designs til unge løbere

Løbesko til børn med Primeknit-overdele sikrer total komfort og støtte. Kombineret med vores responsive Boost mellemsåle får de små fødder specialdesignet støddæmpning og aflastning under længere tids bevægelse. For optimeret support kan du gå efter løbesko til børn med Torsion System, der giver ekstra stabilitet omkring sider og ankler. Løbesko med integreret hælstøtte i bagfoden giver en let stabilitet, der krammer sig om fodens bagerste del. Alle vores løbesko til børn kommer i klassiske silhuetter og spændende farvekombinationer designet med inspiration fra børne-universets livlige fantasi.

Smarte lukkesystemer til små fingre

Børn skal ikke bruge for meget tid på det praktiske, for de skal i stedet nyde tiden med bevægelse og leg. Børn vil opleve større frihed med sko designet til deres alderstrin og evner. Derfor kan du vælge modeller med velcrolukning, så de yngste løbere selv kan hoppe i skoene og ud på banen. Ligegyldigt hvilken farve eller design dit barn forelsker sig i, bliver din eneste bekymring med løbesko fra adidas, om dit barn nogensinde vil sidde stille igen.