alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Børn · High Top Sneakers

 
[18]

Glade fødder med basket-inspirerede high tops til børn tilsat støddæmpning

Boost dit barns energi og aktivitetsniveau med et par farverige basket-inspirerede og fanbaseret high tops til børn fra adidas. Fantasien får frit flow i de legendariske retrodesigns, som leder tankerne hen på driblende sportsstjerner, der selvsikkert bringer bolden i nettet. Det alsidige og modebevidste look er lige anvendeligt på banen som til hverdagen med masser af komfort, som gør adidas high tops til børn til skohyldens nye uundværlige del. Bounce er den stødabsorberende og fleksible mellemsål, der resulterer i glade små futter, mens EVA er den letvægtige sål med samme støddæmpende finish. For hvert skridt og hop hjælper de bløde støddæmpende egenskaber dit barn på vej, mens risikoen for skader reduceres. Den kraftige ydersål af gummi i sildebensmønster skaber et solidt og selvsikkert for hvert fodfæste. Bevægelse er en unægtelig del af børns hverdag. Derfor er det vigtigt med komfortabelt fodtøj, der understøtter frem for hæmmer dit barns udfoldelse og leg.

Børns high tops er lig med uimodståelig pasform og beskyttende egenskaber

Overdele i imiteret læder kombineret med polstrede hæle. Det er, hvad en børns high top sneaker er. Den er lige til at stikke i og giver dit barn et sublimt fit. De bløde overdele omfavner foden, så intet generer, når der skal sjippes, løbes og leges. Til årets våde og kolde måneder er de mange high tops til børn med for af åndbar og vandafvisende GORE-TEX® – den ultimative makker til dage i det fri. De beskyttende egenskaber holder dit barns fødder tørre og glade, også når en uimodståelig vandpyt kalder. Lad blot dit barn hoppe løs, den skelsættende teknologi lader intet trænge igennem. De vandresistente egenskaber suppleres med en solid ydersål af Continental™ gummi for derved at skabe et suverænt greb på våde flader. Sikkerheden er in mente, så dit barn kan udfolde sig uden hæmning og bekymring.