alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Børn · Disney · Tøj

 
[116]
1 / 3
Side:af 3

Disneytøj til børn - outfits der stråler af glæde og fantasi

Tilfredse og glade børn ønsker alle forældre. Vi hjælper dig lidt på vej med lykke og smil hver dag. Disneytøj til børn går rent hjem hos enhver børnefamilie. Tænk sig at kunne trække i tøj med yndlingsfigurerne fra fjernsynet eller børnebøgerne, og samtidig nyde komforten og kvaliteten fra adidas. Det er ren tilfredshed og nydelse fra top til tå blandt børn og barnlige sjæle med hang til tegnefilm. En nyfødt med Minnie Mouse på tøjet, eller en 7-årig med Frozen-temaet fra inderst til yderst. Smilet vil bare ikke aftage, når adidas møder ©Disney. Til hjemmehygge eller sport. Disneytøj til børn er både sødt, komfortabelt og funktionelt. Familiemedlemmer fra 0-16 år får glæde af det lækre all-round tøj, som med garanti bliver blandt favoritterne i garderoben. Underholdningsindustrien møder sportsbranchens mestre. Kombinationen er uovertruffen i dette verdenskendte setup, som tager ethvert barn med storm.

Disneytøj til børn – når alt ånder fred og idyl

Disneyfigurer og 3-Stripes side om side. Det bliver ikke bedre, når børn ønsker noget velkendt. Lad dit barns sportskarriere starte tidligt. Disneytøj til børn er med helt fra spæd og videre frem til teenagealderen. Vi holder en hånd under enhver performance med komfortabelt træningstøj. I bløde pasformer og elastiske materialer, så energien kan frigives helt optimalt. Krudt bagi og masser af sjov på legepladsen og i hallen. Disneytøj til børn er spækket med humoristiske prints og skønne farver, der fuldender et ungt sportsunivers. Motiverne er børnevenlige og motiverende for at få ungerne op af sofaen og væk fra skærmen, så de kan få rørt sig i noget, de rent faktisk holder af. Disneytøj til børn er skabt med masser af miljøbevidsthed. Genanvendt polyester samt engagement i Better Cotton-initiativet har omtanke for klima og planeten. Helt i tråd med nye generationer, der på bedste vis kan tage over med fokus på reducering af resurser og emissioner.