alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Ajax-tøj

 
[17]

Ajax-tøj: dit synlige fanudtryk!

Det er ikke uden grund, at AFC Ajax Amsterdam til tider kaldes for ”danskerklubben”. Man skal blot se på listen over danske spillere gennem tiderne – for ikke at snakke om sammenfaldet med de rød-hvide farver. Vores sponsorat af den hollandske topklub giver dig kits og teamsæt noget lignende de professionelles Ajax-tøj. Mød op på stadion, eller stå klar foran storskærmen iklædt en jersey, der stråler af fællesskab og fantilhørsforhold med klublogo og adidas-logo side om side på brystet. To stærke brands smelter sammen og yder kvalitet, sejre og underholdning på én og samme tid. Brug også dit Ajax tøj til din egen træning og kampe. Takket være AEROREADYTM kan du holde kroppen tør. Den innovative teknologi yder svedtransportering, så du ikke klistrer til i varme. Letvægtsmaterialerne og de åndbare paneler de helt rette steder på tøjet sørger for komfort og velbehag, uanset om du er aktiv eller slapper af.

På banen i Ajax-fodboldsæt!

3-Stripes i røde og hvide farver. Du kan holde fanen højt i et hjemmebanesæt i de velkendte farver. Kombinationen af shorts og T-shirt klæder dig på i ægte fan-kultur. De skiftende farver på holdets udebanesæt sæson efter sæson øger spændingen. For hvilke overraskelser venter der næste sæson i samarbejdet mellem adidas og AFC Ajax Amsterdam? Her bærer du miljøbevidste tiltag direkte på kroppen med vores bæredygtige filosofi integreret i kollektionerne. Ajax-tøj i genanvendt polyester er en realitet med teknologien Primegreen, hvor ingen ny plastik bruges under fremstillingen. På den måde reduceres både emissioner og forbruget af ressourcer. Strækbarhed er tilføjet materialerne, så du kan juble løs, når der scores, samt nå ud i alle tænkelige positioner under egen træning – helt uden begrænsninger. Ajax-tøj er ikke kun din dedikerede støtte, men også dit effektive sportstøj til komfortabel træning og kamp. Vær med både ude og hjemme. I flok løfter vi sammen.