alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Yogaudstyr

 
[19]

Det nemme valg til transport af dit yogaudstyr

Yogamåtten er jo nærmest alfa og omega til yoga og derfor noget mange ønsker at passe godt på. Samtidigt kan de desværre også være både uhandy og upraktiske at skulle slæbe rundt på. Sammenrullet er der risikoen for at rullen springer op og kan skabe måske morsomme, men også pinlige situationer. Samtidigt kan det også ske at måtten bliver beskadiget når du skal transportere den til eller fra træning eller en yoga session. Derfor har adidas udviklet forskellige transportløsninger du kan stole på, samtidig med at de er enkle og behagelige. For eksempel kan du i tasken finde en lomme, hvor du kan have nøgler og andet liggende, så du kun behøver den ene taske med dig. Yogaudstyr skulle gerne være enkelt og ikke skabe flere problemer end det løser, og det er netop sagen her.

Yogaudstyr er en del af helheden, som skal samles i skøn forening

adidas har et omfattende program af påklædning og udstyr, udviklet specielt til yoga eller blot meget velegnet til yoga. Således skulle du kunne samle dit udstyr et enkelt sted og vide at du har yogaudstyr og yogatøj som er pålideligt, behageligt og med helt fremme hvad angår materialer, design og farver. Ud over tilbehøret som er samlet her, finder du tasker, bukser, trøjer, toppe og meget andet til at fuldende dit udstyr. Yoga handler i høj grad om at give slip og at kunne fokusere, så er det vigtigt du kan få yogaudstyr som ikke forhindrer dig i dette, men er nemt at bruge og så nemt at håndtere, at du nærmest glemmer du har det. Dine ønsker afgør så i høj grad også, præcis hvor omfattende en udrustning du ønsker dig.  Du finder ikke det hele lige her, i dette udvalg, men det kan være begyndelsen, eller lige det du kiggede efter. Resten finder du under andre kategorier.