alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Yogatøj af bomuld

 
[37]

Afslapning og velbehag i yogatøj af bomuld

Her finder du ganske meget økologisk eller på anden måde bæredygtigt fremstillet bomuld, som er bomuld, der er dyrket i overensstemmelse med kravene i Better Cotton-initiativet. Udover det miljømæssige i disse råvarer så er bomuld et godt gennemprøvet og behageligt stof, som her for eksempel er anvendt til at fremstille behagelige fleecetrøjer og -bukser eller behagelig single jerseys. For at opnå den perfekte funktionalitet og komfort er det ofte kombineret med for eksempel genanvendt polyester. Ud fra dine egne ønsker kan du vælge, om du føler, at løstsiddende tøj eller mere tætsiddende, elastisk tøj passer dig bedre. Begge dele finder du blandt produkterne her.

Behageligt og veldesignet til din bedste tid

Yoga kan være din bedste tid på dagen eller ugen. Din tid til refleksion, til at genoplade. Tid til at genfinde dig selv. Derfor er det vigtigt med tøj, som du føler dig afslappet og komfortabel i. Dette har adidas en del gode bud på, hvor du kan vælge en stil og et snit, som du finder afslappende. Som prikken over i’er er her også beklædning, der er designet i samarbejde med Stella McCartney, for lige at give tøjet et ekstra pift. Yogatøj af bomuld kan jo også sagtens benyttes i godt, afslappet selskab, eller når der bare hygges i ro og mag hjemme.

Det basale kan være nemmere holde ved lige

Materialerne, der er benyttet her, er gennemprøvede og gammelkendte, så vedligeholdelsen er også typisk, som du er vandt til fra anden normal påklædning. Her kan du typisk maskinvaske dit tøj, men ikke på for høje varmegrader. Det vil miljøet også takke dig for. Nogle dele kan sågar klare – eller ligefrem foretrækker – tørretumbling. Men gør dig den ulejlighed at gemme den vejledning, der følger med tøjet. Den indeholder alle anvisninger om, hvordan du bedst holder dit tøj i god form, ligesom din krop og sind.